ZAGREBAČKI POLICAJAC IZVRŠIO VELIKU NUŽDU NA ŠEFOVOM STOLU! Cure detalji incidenta: Čak je sve razmazao i to dok je bio na godišnjem. Ovo bi mogao biti motiv

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Nevjerojatan skandal potresa zagrebačku policiju nakon što se doznalo da je zagrebački policajac u prostorijama V. policijske postaje, u samom centru Zagreba, navodno nezadovoljan uvjetima rada, izvršio veliku nuždu na stol načelnika postaje Jose Žugaja.

Sada curi sve više detalja ovog zaista bizarnog događaja.

Za početak, policajac nije stao samo na vršenju nužde, već je fekalije uzeo u ruke i razmazao ih po prostorijama, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji, bio je pod utjecajem alkohola i kolegama je od ranije bio poznat po problematičnom ponašanju.

Fekalije razmazao dok je bio na godišnjem

Iz pouzdanih izvora se doznaje da je prije nekog vremena dobio sudsku zabranu prilaska kolegici, policajki koju je uznemiravao, također pod utjecajem alkohola. Nadalje, incident s fekalijama napravio je dok je bio na godišnjem odmoru, toliko je očito bio bijesan na načelnika.

Policija je još sinoć priopćila da je protiv policajca pokrenut disciplinski postupak zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti, a prijavljen je i zbog nedoličnog ponašanja.

Spekulacije o potencijalnom okidaču

U obližnjim kafićima kažu  kako znaju spornog policajca, ali da “nije baš sve tako kako se prikazuje” te da je dulje vrijeme bio nezadovoljan uvjetima rada. Neslužbeno, jedan od razloga nezadovoljstva ogorčenog policajca bila je obnova zgrade.

“Dulje vrijeme žalio se na nepostojanje sanitarnog čvora. Zamislite situaciju u kojoj policajac mora cijelu smjenu odraditi, a da nema gdje obaviti nuždu. Možda je to bio “okidač”, kažu sugovornici Jutarnjem.

O svemu se oglasio i Sindikat policije, osudivši ovaj događaj koji su nazvali krajnje neprimjerenim.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (2631)Vijesti (12630)