SRPSKI MEDIJI: ‘ĆIRO, HVALA VAM ZA PROSINEČKOG’! Ljudi tuguju: ‘Srbi su čuvali moje Vatrene, samo meni nitko nije prišao, pi*ka im materina!’

dnevno - prije 1 mjesec - link

“Ovo je tužan dan za nogomet” rekao je Mirlanem Pjanić za Avaz i možda najbolje opisao kako je smrt Ćire utjecala na sve koji su volili nogomet na prostoru bivše Jugoslavije.

Ćiro je trenirao u svim bivšim republikama. Osim u Hrvatskoj postao je legenda u BiH zbog svega što je napravio s reprezentacijom, u Prištini je obožavan, a i u Srbiji ga vole. O tome svjedoče i komentari.

“Hvala vam za Prosinečkog” jedan je od komentara Zvezdinih navijači. Ćiro je na početku karijere Roberta Prosinečkog posvađao s e s njim nakon čega je Žuti otišao iz Dinama i postao legenda Zvezde.

Puno emocija

“Veliki trener ok. Ali najvažnije : odličan čovjek. Uvijek iskren pa kome godi godi, nije imao dlaku na jeziku” samo je još jedan u nizu u kojem su iskazali veliko poštovanje prema Ćiri.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NI MEDIA (@nogometne_ikone)

“Hvala Vam za sve što ste napravili sa nogometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine!” oprostili su od njega u BiH.  “Zbogom legendo! Nisi gledao ni vjeru ni naciju, svima si bio prijatelj..!”

“Zbogom Miroslave! Počivaj u miru, legendo! Zao mi je sto zbog politike nikada nisi sjeo na klupu naše Zvezde!” poruka je iz Srbije za pokojnog Ćiru.

“Nisam neko tko prati nogomet. Ali Ćiru svi znaju. Ovoliko lijepih reci za njega od svih pokazuje kakav je čovjek bio. Počivaj u miru.” možda i komentar koji je najbolje opisao njegovu veličinu.

Jedan od komentara na B92 pokupio je najviše lajkova:

“Uvijek se sjetim intervjua kad je novinar ga došao pitati jeli se uplašio za sigurnost kad je nestalo struje na Marakani, a on kaže: Ne niti malo se nisam uplašio. Svakom mom igraču prišao je igrač Srbije da ga čuva, a samo meni nitko nije prišao pi… im materina!”

U tom stilu su i ostali komentari:

“Jedan veliki šmeker. Laka mu zemlja”.

Ostale zanimljive komentare možete pročitati – OVDJE.

pročitaj cijeli članak

nogomet (1928)Sport (8098)