(VIDEO) GHISLAINE MAXWELL PROGOVORILA! ‘Epstein je ubijen u zatvoru’: Tvrdi da nije znala da je tako grozan

dnevno - prije 1 tjedan - link

Nakon što je osuđena na 20 godina zatvora, Ghislaine Maxwell dala je prvi intervju. Ona je osuđena jer je bivšem američkom financijašu Jeffreyu Epsteinu pomagala u zlostavljanju mladih djevojaka.

Podsjetimo, Epstein se ubio u zatvorskoj ćeliji na Manhattanu 2019. dok je čekao vlastito suđenje za trgovanje ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja. Maxwell je svoje suđenje dočekala i od uhićenja u srpnju 2020. godine 61-godišnja Britanka provela je u pritvoru iz kojeg sada poručuje kako misli da je Epistein ubijen.

Na pitanje o okolnostima Epsteinove smrti Maxwell je rekla da vjeruje da je on ubijen. Njena izjava vjerojatno će dodatno rasplamsati teoriju zavjere koja kruži internetom od dana njegove smrti, a središnja tvrdnja glasi da je Epstein ubijen kako se na suđenju ne bi otkrili oni s kojima je surađivao, a na popisu su navodno vrlo ugledni i poznati ljudi.

Na pitanje o žrtvama, Maxwell je rekla da se nada da su dobile neku vrstu zaključenja cijele agonije ishodom suđenja na kojem je ona osuđena na zatvorsku kaznu. Zanimljivo, nije se ispričala, već je dodala da iskale bijes na vlastima koje su dopustila da Epstein umre u zatvoru.

“Nisam znala da je tako grozan”

Kći novinskog tajkuna Roberta Maxwella među svojim kontaktima imala je dva američka predsjednika, papu i slavne osobe.

Također, Maxwell je rekla da bi željela da nikada u životu nije upoznala Epsteina. Svome bratu Ianu Maxwellu i novinarki Daphne Barak rekla je da je najveća zabluda o njoj da je “najokrutnija, najzločestija i najotrovnija osoba”.

“Iskreno bih voljela da nikada nisam upoznala Epsteina. Nisam znala da je tako grozan. Mislim, sada kada gledam unazad, to je naravno jasno. Ali u to vrijeme je imao puno prijatelja. Bio je prijatelj s gotovo svima koje možete zamisliti”, rekla je Maxwell za koju strani mediji pišu da je pokazala nedostatak kajanja.

Cijeli intervju može se pogledati u videu ispod.

Objava (VIDEO) GHISLAINE MAXWELL PROGOVORILA! ‘Epstein je ubijen u zatvoru’: Tvrdi da nije znala da je tako grozan pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Vijesti (12419)