Novi vlasnik Flow and Forma, Robin, ima zvučnog investitora: Atlassian

netokracija - prije 3 mjeseca - link

Atlassian Ventures – investicijska tvrtka Atlassiana koji stoji iza poznatih softverskih proizvoda poput Jire, Confluencea i Trella – uložila je u Robin, vodeću platformu za rezervaciju hibridnih ureda. Nedavno smo pisali u Robinu kada je odijeknula vijest kako je američka tvrtka akvizirala domaću tvrtku Flow and Form. Također, Robin je nedavno osigurala investiciju seriju C u vrijednosti od 30 milijuna dolara koja je podigla ukupni kapital tvrtke na više od 60 milijuna dolara.

U svijetu je već poznat trend remote rada, a ova investicija diva poput Atlassiana dodatno pokazuje kako postoji potreba za softverom koji će podržati ovu potrebu modernog rada.

“Investicija Atlassian Ventures pomaže Robinu da iskoristi veliku tržišnu priliku.”

“Budućnost rada zahtijeva fleksibilnost i zbog toga smo posebno zainteresirani za financiranje tehnologija koje potiču bolju asinkronu suradnju za naših 200.000 klijenata u oblaku”, izjavio je Head of Atlassian Ventures Matt Sonedeldt:

Investicija Atlassian Ventures pomaže Robinu da iskoristi veliku tržišnu priliku. Oduševljeni smo što se pridružujemo Robinu u ovom sljedećem poglavlju rasta kako bi pomogli timovima diljem svijeta.

Micah Remley, CEO Robina, vidi Atlassian Ventures kao prave partnere i raduju se idućem periodu zajedničkog uspjeha

Ulaganje Atlassian Ventures dokaz je Robinove vizije budućnosti rada i dodatno potvrđuje prilike koje vidimo za globalni rast i inovacije u svijetu platformi.

pročitaj cijeli članak

Novost (39)Startupi i poslovanje (26)