KAKAV PREOKRET! Anja je bila spremna ostaviti supruga nakon showa, on joj poslao pismo

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Mlada natjecateljica  Života na vagi, medicinska sestra Anja Veber je usred treninga primila pismo supruga, a sadržaj istog u potpunosti ju je iznenadio.

“Svaki uspon je težak, ali svakim korakom si bliže tome da pobijediš sama sebe. Stisni zube i zapni onda kada to nitko ne želi. Svatko ima svoj početak, ovo je tvoj, a iskoristi ga kao nikada dosad”, napisao joj je suprug.

Dok je čitala pismo, Anja je cijelo vrijeme imala osmijeh na licu. “Ovo nam je prva godina braka i bilo je burno, i svađa i svega. Jedva čekam da izađem van i da ozbiljno popričamo, da uvedemo neke novosti u naš život. Da nije više monoton. Ne znam, jedva čekam da ga vidim”, rekla je Anja.

Foto: Život na vagi/RTL

Podsjetimo, Anja je na prvom svom vaganju rekla kako nije sigurna je li joj on podrška u showu. “Valjda je, ne znam”, rekla je tada vidno potištena Anja, a kada je progovorila o obiteljskoj situaciji, tijekom napornog treninga Edi je otkrila bolne detalje.

“Obitelj sam trebala u većini situacija, a ja sam se sramila čak i tražit njih nešto. Očekivala sam da će oni to sami. Očekivala sam, ali podrška nije dolazila”, kroz plač je govorila Anja.

“Mislim da sam spremna čak i izbaciti ljude iz mog života radi promjene mog života. Konkretno mislim na svog supruga i brata “, dodala je.

Objava KAKAV PREOKRET! Anja je bila spremna ostaviti supruga nakon showa, on joj poslao pismo pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3127)Tv (89)