JE LI OVO NAJBOLJI POSLODAVAC U HRVATSKOJ? Svima božićnica od 5.000 kuna, a najboljim djelatnicima nagrada od čak 100 tisuća

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Došao je prosinac, a s prosincem i vrijeme darivanja. Mnogi naši građani s nestrpljenjem očekuju kada će im božićnice sjesti na račun kako bi platili hranu i poklone u prosincu. Iako već tradicionalno neke od najvećih božićnica u Hrvatskoj primaju radnici državnih tvrtki poput Hrvatskih šuma i Ine, čini se kako ih je ove godine sve nadmašila jedna privatna tvrtka. Riječ je o poduzeću Fero-Term sa sjedištem u Donjem Stupniku. Oni su na svojoj Facebook stranici objavili kako će njihovi radnici ove godine dobiti božićnicu od pet tisuća kuna, a najbolje djelatnike će nagraditi iznosom od čak od 100 tisuća kuna. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Božićni su blagdani prilika da u krugu obitelji i dragih ljudi pokažemo zahvalnost na svemu dobrom što smo ove godine doživjeli. A ova je godina za tvrtku Fero-Term bila izuzetno uspješna – ostvarili smo odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije.

Fero-Term će i ove godine proslaviti odlične poslovne rezultate sa svih svojih 650 zaposlenika: prigodna nagrada u obliku božićnice iznosa 5.000 kuna jedan je od načina da zahvalimo onima bez čijeg predanog rada taj uspjeh ne bi bio moguć. Uz božićnicu, tvrtka je osigurala i prigodne darove za djecu zaposlenika kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina.
Fero-Term će se ovog prosinca svojim najboljim djelatnicima, zahvaliti i dodatnom novčanom nagradom u iznosu od 3.500 do čak 100.000 kuna. Najbolje smo zaposlenike odabrali na osnovu više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura”, stoji u njihovoj objavi.

Objava JE LI OVO NAJBOLJI POSLODAVAC U HRVATSKOJ? Svima božićnica od 5.000 kuna, a najboljim djelatnicima nagrada od čak 100 tisuća pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Gospodarstvo i turizam (324)