Igor Bišćan: “Drama je stalno bila na vrhuncu, ali dečki su ostvarili ogroman uspjeh za hrvatski nogomet”

novilist - prije 2 mjeseca - link

RIJEKA Hrvatska reprezentacija do 21 godine izborila je plasman na Europsko prvenstvo nakon drame penala. Momčad Igora Bišćana u Dansku je otišla s prednošću 2:1, u uzvratu je gubila 0:2, nakon čega je uspjela smanjiti na 1:2 i izboriti produžetke. Do kraja susreta ipak nije bilo golova pa su utakmicu odlučili jedanaesterci. Vratar Dominik Kotarski bio je junak s dvije sjajne obrane kod raspucavanja.

– Komentar na ovih 120 minuta slobodno možemo prebaciti na cijele ove kvalifikacije, posebno na zadnjih nekoliko utakmica. Drama je stalno bila na vrhuncu. Dečki su pokazali da se bore za reprezentaciju svime čime imaju. Kvaliteta nikad nije bila upitna. Ušli smo loše u utakmicu, ali momci su reagirali fantastično.

Kapa do poda, ostvarili su ogroman uspjeh za naš nogomet, ali i za sebe. Ponosan sam na njih, ali bio bih jednako ponosan i da nismo prošli. Pokazali su kako se bori za svoju zemlju. Presretan sam i spremit ćemo se dobro za EURO, ali najprije ćemo proslaviti. Zaslužili smo proslaviti, nije nam bilo lagano u posljednjim utakmicama i zato je ovo sve skupa još slađe – rekao je izbornik Bišćan nakon utakmice.

Objava Igor Bišćan: “Drama je stalno bila na vrhuncu, ali dečki su ostvarili ogroman uspjeh za hrvatski nogomet” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

nogomet (1807)Sport (7894)