Devin Juraj predstavio je novu pjesmu: ‘Život je u nekim trenucima poput videoigre’

novilist - prije 3 mjeseca - link

Mladi istarski umjetnik Devin Juraj predstavio je novu pjesmu »Level Up« koja je dobila i svoje videoizdanje. Tekst i glazbu napisao je Devin, dok je za aranžman, mix i master zaslužan Aleksandar Valenčić.

– Svaki pojedinac se prije ili kasnije susretne s time da mora odlučiti koji će životni put odabrati. Neki strahuju od svojih ambicija pa uzimaju lakše ceste u nadi da ih na kraju očekuje rješenje nekog problema ili dileme, dok se neki usuđuju prohodati onom tamnom, nesigurnom cestom koja vodi do cilja, a mi ne znamo koji je to cilj.

Život je u nekim trenucima poput videoigre. Napredujete, skupljate iskustvo, poboljšavate se u raznim poljima života, ali nikada ne znate što vas čeka iza ugla. Strah koji nas želi ograničiti i zaštititi dvosjekli je mač, i baš zato, kao u igri, moramo se uzdići na višu razinu da bi ga pobijedili.

Taj napredak služi kao glavni motiv pjesme, kaže Puljanin sa zagrebačkom adresom.

Spot za pjesmu nastao je dan nakon snimanja spota za njegov prethodni singl »Samo tvoj«. Arena Hospitality grupa dozvolila je snimanje u napuštenom disko klubu Piramida.

– Ti su prostori obilježili mnoge tinejdžerske živote u godinama svoje aktivnosti, a sada stoje kao spomenik vremena koja su prošla. Tu se veže paralelna priča pjesme i vizualnog doživljaja. Pjesma govori o unapređenju, o rastu i razvoju, o pojedincu koji je spreman uzdignuti se od svoje male sredine i krenuti u nešto veće, a oko njega nalazi se surova realnost onog što ga čeka ako to ne učinici, dodaje Juraj.

U spotu se pojavljuju borci Francesca Korenić i Darja Gavočanov iz Kendo kluba Yukki i Ivan Marko Tomljenović iz Kendo kluba Rijeka. Samurajska borilačka vještina oplemenila je spot dodavši još element ljudskog rasta, a to jest borba protiv samog sebe.

– Borci koji svoje vještine pokazuju u spotu to su učinili elegantno i časno, kao što je njihova borilačka vještina, a uz njih pridružili su se i plesači iz AB Original plesnog studija iz Pule.

Emili Lorencin, Adrian Beletić i Alen Topler pokazali su nam svoje plesne pokrete, pod okom trenera i mentora Milisava Katrašnika, koji je ujedno i opremio set uz različite reflektore da bi sve boje prostorije još dodatno izašle na vidjelo. Duga suradnja sa snimateljicom Tinom Kadoić nastavlja se u ovom projektu. Ekipa iz Studija 11 zaslužna je za sve »behind the scenes« slike koje su još dodatno oplemenile snimanje ovog filmskog spota, zaključuje Juraj.

Objava Devin Juraj predstavio je novu pjesmu: ‘Život je u nekim trenucima poput videoigre’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (151)Scena (52)