BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

dulist - prije 2 mjeseca - link

Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo je u Dubrovnik preko 2500 gostiju. Inače, ovogodišnji, 9. festival otvoren je protekle subote paljenjem prve adventske svijeće i uključivanjem blagdanske rasvjete uz koncert grupe Dalmatino na prepunom Stradunu.

Kako navode iz Turističke zajednice grada Dubrovnika, osim brojnih građana, ovogodišnje otvaranje uveličali su i brojni gosti koji su posjetili Dubrovnik te uživali u bogatom programu i ceremoniji otvaranja. U subotu, 26. studenog u Dubrovniku je boravilo 2.685 posjetitelja. Najviše gostiju bilo je iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Albanije, Njemačke, SAD-a, Kosova i Crne Gore. Prema podacima iz sustava eVisior, na otvaranju Dubrovačkog zimskog festivala 2019. godine zabilježeno je 2.400 gostiju, a 2021. njih 990.

Osim sudjelovanja s brojnim događanjima u program Dubrovačkog zimskog festivala, za brojne posjetitelje i goste grada Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira besplatne tematske razglede grada Pomorski i Kozmopolitski Dubrovnik, svaku srijedu i subotu, na hrvatskom i engleskom jeziku te poklanja nastup FA Linđo svake subotnje jutro.

The post BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju appeared first on DuList.

pročitaj cijeli članak

Grad (213)