OD 2025. Letovi između Dubrovnika i New Yorka svaki dan

dulist - prije 6 sati - link

United Airlines danas je najavio proširenje sezonske linije od Dubrovnika do New Yorka/Newarka, koja počinje tri tjedna ranije, i to 2. svibnja 2025. te će, nakon dosadašnjih četiri puta tjedno, letjeti svaki dan. Ovim povećanjem ostvaruje se dvostruko više raspoloživih mjesta na letovima u 2025. godini.

– Uzbuđeni smo što možemo najaviti proširenje sezonske usluge od Dubrovnika do New Yorka/Newarka za ljetnu sezonu 2025., te omogućiti našim klijentima u Hrvatskoj da svoje sljedeće putovanje u SAD rezerviraju još ranije,” rekao je Marcel Fuchs, direktor međunarodne prodaje United Airlinesa. “Naša dnevna usluga iz Dubrovnika ponudit će putnicima veći izbor putovanja i mogućnost nesmetanog povezivanja preko našeg čvorišta New York/Newark s 58 odredišta diljem Amerike – javljaju.

Ovo značajno povećanje rezultat je dugogodišnjih napora i pregovora s prijevoznikom United.

– Dugotrajnom suradnjom i kontinuiranim ulaganjem u unaprjeđenje usluga ostvarili smo značajan korak koji će pridonijeti, kako Zračnoj luci Ruđer Bošković, tako i cijeloj destinaciji. Uz to što smo jedina zračna luka u Hrvatskoj koja je direktno povezana sa SAD-om, čast nam je što je povećanje broja letova na relaciji Dubrovnik New York/Newark dio najvećeg međunarodnog širenja u povijesti ove kompanije – izjavio je Viktor Šober, direktor Zračne luke Ruđer Bošković.

United ovim proširenjem uvodi 11 novih letova i osam novih odredišta. Počevši od svibnja 2025., United će pokrenuti pet novih letova iz svog središta u Newarku/New Yorku do odredišta na koja ne prometuje nijedan drugi američki zračni prijevoznik, uključujući Nuuk, Grenland; Palermo, Italiju; Bilbao, Španjolsku; otok Madeiru i Faro, Portugal. Također, dodaje tri nove rute iz Washington D. C./Dullesa, uključujući svoj prvi let za Dakar, Senegal koji prometuje tijekom cijele godine, kao i nove sezonske letove za Nicu, Francusku i Veneciju, Italiju.

United također dodaje nove letove od Tokio-Narita do Kaohsiunga, Tajvana; Ulan Batora, Mongolije; i Korora, Palaua – odredišta na koja ne prometuje nijedan drugi američki zračni prijevoznik.

Novi letovi bit će dostupni za prodaju na United.com i u aplikaciji United u nadolazećim tjednima.

United je najveći zračni prijevoznik na svijetu, i leti na više međunarodnih odredišta nego bilo koji drugi američki prijevoznik. Ukupno će, idućeg ljeta nuditi 800 dnevnih letova do, i iz, 147 međunarodnih odredišta, uključujući 40 koje ne pruža nijedan drugi američki prijevoznik.

united linije new york dubrovnik

Proizvodi i usluge
United će od Dubrovnika do New Yorka/Newarka letjeti zrakoplovom Boeing 767-400, s 34 United PolarisSM mjesta s izravnim pristupom prolazu, 24 United Premium PlusSM sjedala i 173 ekonomska sjedala, uključujući 48 United Economy PlusSM sjedala.

United Polaris poslovna klasa je premium iskustvo putovanja, koje prioritet stavlja na opuštanje i ugodu, te uključuje kvalitetne obroke na letu, premium set potrepština za let te potpuno ravni krevet; sva sjedala imaju pristup prolazu.

United Premium Plus ima prostrano sjedalo s više prostora od standardnog Economy Plus ili ekonomskog sjedala, kao i opremu za udobnost, Saks Fifth Avenue deku i jastuk.

United Economy Plus nudi dodatni prostor za noge i veći osobni prostor. Smještena blizu prednjeg dijela ekonomske kabine, sjedala daju dodatnu prednost bržeg izlaska iz zrakoplova. Economy Plus sjedala dostupna su na svim transatlantskim letovima.

United Economy nudi besplatnu hranu, bezalkoholna pića, sokove, pivo i vino, čaj, kavu i zabavu tijekom leta. U većini zrakoplova sjedala imaju podesivi naslon za glavu i osobni sustav za zabavu na zahtjev.

United u Hrvatskoj
United posluje u Hrvatskoj od 2021. Klijenti Uniteda u Hrvatskoj svoj let mogu rezervirati putem web stranice united.com, telefonski na broj United Rezervacija 08003402 ili putem svog putnog agenta.

United u New Yorku/Newarku
Smještena samo 22 km od Manhattana, Zračna luka Newark Liberty International nudi najbrže kopnene prijevoze do mnogih dijelova grada, uključujući prijevoz AirTrain do stanice New York Penn u središnjem Manhattanu, s vremenom putovanja manjim od 30 minuta.
Ovo ljeto, United će iz Newarka imati vise od 800 letova dnevno prema 150 odredišta u 45 zemalja. Unitedov hub u Newarku je njegov najveći transatlantski gateway, kojemu su ovo ljeto dodani letovi prema pet novih europskih destinacija.

O Unitedu
U kompaniji Uniteda moto je “Good Leads The Way“. Od hubova u SAD-u u Chicagu, Denveru, Houstonu, Los Angelesu, New Yorku/Newarku, San Franciscu i Washington, D. C.-u, United ima najopsežniju globalnu mrežu linija među sjevernoameričkim prijevoznicima. Za više informacija o tome kako postati član tima Uniteda, molimo posjetite www.united.com/careers te za više informacija o društvu www.united.com . United Airlines Holdings, Inc., krovno je društvo United Airlines Inc., čijim dionicama se trguje na Nasdaqu pod znakom “UAL”.

 

pročitaj cijeli članak

Aktualno (744)