Korčula: Pronađeno više vrsta droge koja je bila pakirana za dalju prodaju

dulist - prije 5 sati - link

Policijski službenici Policijske postaje Korčula, proteklog ponedjeljka su na proširenju ceste Vela Luka – Potrina zatekli vozilo dubrovačkih registarskih oznaka u kojem se nalazio 40-godišnji vlasnik vozila.

Na sjedalu suvozača je uočena plastična vrećica u kojoj se nalazio materija nalik na drogu amfetamin zbog čega je zatražen nalog za pretragu vozila i doma 40-godišnjaka.
Temeljem naloga Županijskog suda pretraženo je spomenuto vozilo, kao i obiteljski dom 40-godišnjaka, kada je pronađeno: 1116,7 g amfetamina, 93,7 g hašiša, manja količina marihuane, manja količina heroina, 21 tableta MDMA, 6 tableta koje se nalaze na popisu droga, digitalna vaga te dva mobilna uređaja.

Pronađena droga i predmeti su uz potvrdu oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 40-godišnjak drogu nabavljao i pakirao u manje vrećice radi dalje prodaje konzumentima s područja Korčule.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2115)