Izgradila zgradu, nadstrešnicu i septičku jamu na području koje predstavlja zaštićeno obalno područje mora

novilist - prije 5 sati - link

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije su proveli kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom osumnjičenom za počinjenje kaznenog djela protupravne gradnje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u svojstvu vlasnice zemljišta u Tisnom tijekom 2023. i 2024. godine, na istom izgradila zgradu betonske konstrukcije zatvorenu drvenim vratima te nadstrešnicu drvene konstrukcije pokrivene sjenilom od trske, i septičku jamu, bez pravomoćne građevinske dozvole, na području izvan granica građevinskog područja na kojem nije dozvoljena gradnja takve građevine, odnosno na području koje predstavlja zaštićeno obalno područje mora, i kao takvo pripada području od posebnog interesa za državu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravne gradnje protiv osumnjičene 43- godišnjakinje podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Objava Izgradila zgradu, nadstrešnicu i septičku jamu na području koje predstavlja zaštićeno obalno područje mora pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2405)kaznena prijava (61)