Opatijski klub Drago obilježava prvu godinu rada ludom večeri s plesom, glazbom i odličnom atmosferom

riportal - prije 17 sati - link

Na oduševljenje svih Opatijaca prije godinu dana otvorio se klub ‘Drago’

Klub Drago je trenutno jedini klupski prostor u Opatiji i okolici, a bogatim i širokim programom privukao je posjetitelje svih uzrasta i glazbenih želja.

Prvi rođendan kluba obilježava se ove subote, 21.09., a organizatori su se potrudili kako bi ova noć bila ispunjena plesom, glazbom i odličnom atmosferom.

DJ Luca Montecchi provest će nas kroz glazbene hitove 80-ih, 90-ih i 2000-ih. Uz bogatu ponudu finger fooda, ovo je savršena prilika da se opustite i uživate u društvu prijatelja na velikoj rođendanskoj proslavi.

Od svog otvaranja, klub Drago postao je sinonim za vrhunski noćni provod, vraćajući Opatiji davno zapostavljenu glazbenu scenu kroz tematske zabave. U samo godinu dana, klub je ugostio vodeće glazbenike u regiji, na čije koncerte hrli mlađa publika, poput Jale Brata, Bube Corellija, Relje, Raste, Inasa, Zere, Nuccija, Petrova, Desingerice…

Osim koncerata, tematske zabave kao što su Disco, Massive Foam, retro zabave s glazbom osamdesetih i devedeseti te tribute zabave poput Milde Sorte Revival Partyja i Lady Madonna Partyja, privukle su brojne posjetitelje.

The post Opatijski klub Drago obilježava prvu godinu rada ludom večeri s plesom, glazbom i odličnom atmosferom appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Glazba (432)Mozaik (671)Opatija (278)