Marija Vukašina predstavlja Hrvatsku na izboru ljepote

novilist - prije 7 sati - link

Hrvatska predstavnica Marija Vukašina priprema se za prestižni svjetski izbor ljepote Beauty of the World 2024. koji će se od 19. do 30. rujna održavati u Kini. Događaj će okupiti predstavnice iz 45 zemalja. Završni dio natjecanja bit će održan 26. rujna u luksuznom resortu Jiuzhaigou, uz dodatne posjete Pekingu. Marija Vukašina, koja već ima iskustvo u međunarodnim natjecanjima, intenzivno se priprema za izbor u Kini.

– Svakodnevno vježbam hodanje i poziranje, a posebno se fokusiram na usavršavanje engleskog jezika jer su intervjui jedan od ključnih dijelova natjecanja, rekla je.

Poseban naglasak u pripremama stavljen je na dizajn nacionalnog kostima u kojem će Marija predstavljati Hrvatsku.

– Ove godine sam i sama sudjelovala u dizajnu nacionalnog kostima koji je kombinacija modernog i tradicionalnog s detaljima paške čipke. Kostim je sašila Andrea Morell, a vjerujem da će ostaviti poseban dojam na žiri i publiku, dodala je Marija koja će, osim nacionalnog kostima, u finalu nositi i elegantne večernje haljine Glam4u.

Događaj će dodatno obogatiti nastup poznatog švedskog pjevača Bossona koji je stekao svjetsku popularnost pjesmom »One in a Million« iz filma »Cura na zadatku« u čijem je središtu izbor ljepote. Naša predstavnica, koja inače studira pravo i financije te planira nastaviti obrazovanje nakon natjecanja, dodala je da je izuzetno motivirana da ostvari veliki uspjeh na ovom natjecanju te da joj je velika želja izgraditi karijeru u Kini.

– Kina je fascinantna zemlja, a prošlogodišnji mi je posjet dao uvid u bogatu kulturu i tradiciju. Ovog se puta posebno veselim posjetu Kineskom zidu i luksuznom planinskom resortu Jiuzhaigou, istaknula je naša predstavnica te dodala kako se nada da će njezin uspjeh inspirirati mlade djevojke diljem svijeta da slijede svoje snove.

Objava Marija Vukašina predstavlja Hrvatsku na izboru ljepote pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (671)Showbiz (1866)