Kompany: U rujnu se ne osvajaju trofeji; Kane: Ponijet ću loptu kući

narod - prije 7 sati - link

– Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji, kazao je Bayernov trener Vincent Kompany nakon 9-2 slavlja protiv Dinama na startu Lige prvaka.

– Prerano je ocjenjivati naš napredak. Idemo utakmicu po utakmicu. Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji. Imamo još puno toga za napraviti i nadam se nastavit ćemo se poboljšavati, ali to je moj posao kao glavnog trenera da nastavim gurati momčad, kazao je 38-godišnji belgijski stručnjak nakon susreta.

– Bilo je to uspješnih 90 minuta. Momčad je uživala u igri, navijači su uživali u igri. Imali smo vrlo posebnu noć Lige prvaka kod kuće. Sretan sam zbog momaka, želimo nastaviti s ovom energijom, dodao je.

– Finale u Münchenu sljedeće godine je san za navijače, san koji treba živjeti. Moj prioritet je usredotočiti se na svaku utakmicu, jednu po jednu, obnoviti energiju i želju za pobjedom, poručio je novi trener Bayerna.

Junak utakmice bio je Harry Kane koji je sjajnu predstavu okrunio s četiri gola.

– Ovo je prvi put da sam imao tri jedanaesterca u jednoj utakmici. Bio je to drugačiji osjećaj za mene, ali postići četiri gola je fantastično. Važno je pomoći momčadi na bilo koji način. Bilo da su to penali ili normalne završnice, sve ću ih izvesti, kazao je za Prime Video.

– Zadržavam sve lopte nakon hat-trickova, momcima je možda bilo muka od potpisivanja autograma na njih. Moj sin Louis ima samo tri godine i voli igrati nogomet. Ponijet ću loptu kući i staviti je pored njegovog kreveta, sigurno će biti sretan kad se ujutro probudi, dodao je engleski napadač.

Objava Kompany: U rujnu se ne osvajaju trofeji; Kane: Ponijet ću loptu kući pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Bayern (56)dinamo (756)Možda ste propustili (363)Sport (11520)