Detalji drame na A3: Kombi s migrantima probio rampu pa sletio u kanal. Vozač pobjegao

riportal - prije 7 sati - link

Više od 10 migranata je ozlijeđeno zbog slijetanja kombija kod naplatnih kućica N. Gradiška

Pri bijegu s kombija više od 10 migranata je ozlijeđeno zbog slijetanja kombija kod naplatnih kućica N. Gradiška. Kako neslužbeno doznaje SB Online vozač kombija koji je vozio migrante je u bijegu, a brojni policijski službenici uključeni u pretragu terena.

Više detalja o nesreći objavila je Policijska uprava brodsko-posavska. Navode da je u blizini naplatne postaje kod Nove Gradiške sletio teretni automobil poljskih registracija u kojem se nalazilo više stranih državljana.

Vozač je automobil zaustavio na prometnom traku ENC-a, nakon čega mu je prišao policajac kako bi ga legitimirao. Vozač je tada pokušao pobjeći, probio rampu i nakon stotinjak metara sletio u odvodni kanal. Vozač je nakon slijetanja pobjegao policiji. Na mjesto događaja je upućena Hitna medicinska pomoć radi pružanja liječničke pomoći te je prema trenutnim informacijama pet osoba prevezeno u bolnicu u Novoj Gradiški, od kojih je jedna osoba teže ozlijeđena.

Podsjetimo, nedaleko od ove nesreće dogodila se i teška prometna nesreća u noći na autocesti A3. Naime u 02,20 sati policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, između čvorišta Nova Gradiška i Okučani, 155. km i 300 m sjeverne kolničke trake, dogodila prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Izlaskom policije na mjesto događaja, hitne medicinske službe i drugih žurnih službi, potvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila, kojima su upravljali strani državljani, te da je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, te su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Novoj Gradiški, piše Net.hr.

The post Detalji drame na A3: Kombi s migrantima probio rampu pa sletio u kanal. Vozač pobjegao appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2410)migranti (102)nesreća (275)prometna (23)