Kultni talijanski bend Sadist sutra u Palachu

novilist - prije 6 sati - link

U sklopu zagrijavanja za Dark Circle Fest Udruga Ri Rock sutra u Palach dovodi kultni talijanski bend Sadist. Talijanska metal institucija svoje je sjeme zasadila te je provela svoje korijenje kroz cijeli planet postavljajući se na poziciju vodećih predstavnika prog death metala.

Predgrupa je trebao biti zadarski E.N.D. koji je zbog tehničkih problema iznenadno morao otkazati nastup, pa će ga zamijeniti pobjednici 45. Ri Rock Festivala, riječki Zenoth. Riječ je o metal bendu koji je u svoj zvuk ukomponirao elemente melodic death metala, groovea, deathcorea, metalcorea…

»Pozivaju se svi ljubitelji virtuoznih i tehnički zahtjevnih nota da se zapute u riječki klub Palach i okuse kvalitetu i posebnost koju već dulje od 30 godina kroji Sadist te se tako zagriju za jedanaesto izdanje Dark Circle Festivala koji se održava 27. i 28. rujna u Palachu«, poručuju organizatori.

Nastup Zenotha počinje u 22 sata, a Sadista u 23 sata. Ulaznice su u prodaji online u sustavu CoreEvent te u TISAKMedia i TISAKplus poslovnicama, u Zagrebu u Dirty Old shopu te u Rijeci u Dallas Music Shopu po pretprodajnoj cijeni od 17 eura. Na dan koncerta na ulazu će im cijena biti 20 eura.

Objava Kultni talijanski bend Sadist sutra u Palachu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

koncert (205)Mozaik (669)RIF (113)