Riječkim obrtnicima vaučeri od 180 eura za tečajeve obrazovanja

novilist - prije 9 sati - link

RIJEKA – Udruženje obrtnika Rijeka pripremilo je program sufinanciranja tečaja u školskoj godini 2024./2025. za sve obrtnike koji su članovi Udruženja obrtnika Rijeka-Bakar-Kraljevica-Čavle-Kostrena (skraćeni naziv Udruženje obrtnika Rijeka).

Program je planiran na način da zainteresirani obrtnici imaju pravo na korištenje vaučer bona u iznosu od 180 eura, koji mogu iskoristiti u obrtima za obrazovanje koji su registrirani na području Rijeke, Bakra, Kraljevice, Čavala i Kostrene. Tečajevi koji su obuhvaćeni programom su svi tečajevi koje nude obrti za obrazovanje s područja spomenutih gradova i općina.

– Pravo na sufinanciranje tečajeva imaju svi obrtnici i dobrovoljni članovi Udruženja, njihovi zaposlenici i/ili članovi obiteljskog kućanstva sukladno Zakonu o obrtu, na način da će Udruženje obrtnika Rijeka sufinancirati tečajeve za maksimalno dvije osobe po pojedinom članu Udruženja (obrtu ili dobrovoljnom članu), uz uvjet da dug komorskog doprinosa obrtnika ili dobrovoljnog člana ne premašuje dva kvartala (60,52 eura).

Prijave i termine tečajeva zainteresirani obrtnici dogovarat će izravno s obrtima za obrazovanje, stoga pozivamo zainteresirane da prije same prijave za voucher bonove, prijavu na tečajeve upute i na izabrani obrt za obrazovanje, kažu u Udruženju obrtnika Rijeka.

Svoju prijavu članovi Udruženja mogu iskazati slanjem prijavnice obrtima za obrazovanje i na uo.rijeka@hok.hr, najkasnije do 31. listopada ove godine.

Za prijavu je potrebno navesti sljedeće: naziv, adresa sjedišta i OIB obrta polaznika; naziv izabranog obrta za obrazovanje, broj polaznika i njihov status (vlasnik obrta/ zaposlenik/član obiteljskog kućanstva) i kontakt broj. Za sve informacije o programu sufinanciranja zainteresirani se mogu obratiti na kontakte Udruženja obrtnika Rijeka: e-mail uo.rijeka@hok.hr, broj telefona 051/ 372-114. (S. G.)

Objava Riječkim obrtnicima vaučeri od 180 eura za tečajeve obrazovanja pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1120)