Trener Bayerna: Sanjamo o finalu Lige prvaka, moramo to pokazati na terenu

narod - prije 8 sati - link

– Morao dati sve od sebe kako bi nadomjestili ozlijeđenog Sachu Boeya u prvom nastupu u Ligi prvaka protiv Dinama, rekao je trener Bayerna Vincent Kompany na konferenciji za medije u ponedjeljak.

Francuski desni bek je podvrgnut operaciji meniska na lijevom koljenu nakon što se ozlijedio tijekom treninga u nedjelju i bit će izvan igre nekoliko tjedana, priopćio je klub.

– Imamo planove kako nadomjestiti Sachu sutra i imamo rješenja. Šteta je za Sachu jer je bio u dobroj formi i nadam se da će se vratiti što je prije moguće, dodao je.
Bayern, koji vodi u Bundesligi s tri pobjede u tri utakmice, započinje nastup u Ligi prvaka s nadom da će doći do finala koje će se igrati na njihovoj Allianz Areni u Münchenu u svibnju 2025.

Sutrašnja utakmica također je prvi nastup u Ligi prvaka za bivšeg belgijskog reprezentativca Kompanyja kao trenera, koji je preuzeo Bayern ove sezone.

– San je finale sljedeće godine u Münchenu. Naši navijači mogu sanjati, rekao je Kompany.

– Najvažnije za mene je da to pokažemo na terenu sutra. Imamo tešku utakmicu i važno je igrati dobro i pobijediti. Nadamo se da će navijači moći sanjati dugo vremena. Potrebna nam je potpuna koncentracija od prve do posljednje minute, zaključio je, piše HRT.

Objava Trener Bayerna: Sanjamo o finalu Lige prvaka, moramo to pokazati na terenu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Bayern (36)Sport (11525)