VIDEO Mlada riječka pjevačica Nika Komadina objavila novi singl “Namjerno”

novilist - prije 17 sati - link

“Namjerno”, naslov je trećeg singla mlade i talentirane riječke pjevačice Nike Komadine. Pjesma nosi snažnu emotivnu poruku i ističe se po bajkovitom glazbenom aranžmanu. Nika pokazuje svoj umjetnički izričaj kroz ovu pjesmu, ostavljajući dubok dojam na publiku svojim glasom i interpretacijom. Sigurno je da će ova pjesma privući pažnju brojih ljubitelja glazbe i dodatno potvrditi talent i potencijal ove mlade glazbenice.

 

Glazbu za pjesmu “Namjerno”, koja je osvojila prvu nagradu stručnog žirija na korčulanskom Marko Polo festivalu, skladao je Marko Tomasović, tekst je napisala Tatjana Markovčić, a prekrasan aranžman osmislio je Aleksandar Valenčić.

 

Nika je najavila da uskoro planira objaviti i svoj album prvijenac: “Planiram objaviti album ali ne znam još točno kada. Za sada objavljujem singl po singl. Tako da će to bit moj pravi album rasta i pronalaženja sebe i svoje velike ljubavi, a to je muzika. I dalje mi je ovo sve nevjerojatno i magično, život piše čudesne i prekrasne priče. I uistinu nikad nisam bila sretnija nego sada odkad sam krenula raditi na svom snu.”

 

Video spot sniman u Zagrebu i Zaprešiću, djelo je poznatog i priznatog redatelja Luke Sepčića koji je surađivao na snimanju s Kava Kava produkcijom. “Želja nam je bila stvoriti bajkovitu atmosferu, s obzirom na reakcije koje su uspoređivale pjesmu s Disneyevim melodijama”, dodaje Nika.

 

 

 

 

Objava VIDEO Mlada riječka pjevačica Nika Komadina objavila novi singl “Namjerno” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (431)Mozaik (664)