Odgovor Slobodne Dalmacije na raskid ugovora s Hajdukom

narod - prije 6 sati - link

euraeura

Uprava Hajduka odlučila je danas raskinuti ugovornu suradnju sa Slobodnom Dalmacijom, kako su napisali u priopćenju zbog “nezamislivog destabiliziranja kluba, i to u najtežim trenucima”. Nije trebalo dugo čekati na odgovor Slobodne Dalamacije na raskid ugovora s Hajdukom.

Prozvali su pritom iz Hajduka Peru Smolčića, urednika sportske rubrike i optužili ga da “u svojim tekstovima vodi dugogodišnju iscrpnu bitku po pitanju modela i načina upravljanja klubom”.

> Hajduk raskinuo suradnju sa Slobodnom Dalmacijom: Tvrde kako destabiliziraju klub

– Vjerujem da treba govoriti o problemima u Hajduku, a ne stvari mesti pod tepih, odgovorio je Smolčić putem portala Slobodne Dalmacije pa dodao: – Mi ćemo nastaviti pisati onako kako mislimo, ono što vidimo i ono što se događa na Poljudu, a sve u cilju da se stvari raščiste i da titula konačno dođe, za što i sam navijam. Kao u Matrixu, možete uzeti plavu pilulu i ostati u zemlji čudesa te vjerovati u što god želite vjerovati. U vašoj zemlji čudesa ja, Pero Smolčić, bio bih kriv za lošu igru Hajduka, nikakav prijelazni rok, katastrofalnu financijsku situaciju, možda i za to što je poljudsku travu napala bakterija… Ili uzmite crvenu pilulu i pokazat ćemo vam koliko je duboka ‘zečja rupa‘.

Objava Odgovor Slobodne Dalmacije na raskid ugovora s Hajdukom pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

hajduk (829)Izdvojen članak (992)Sport (11544)