Talijanski novinar: Galliani sanja o Ivanu Perišiću

narod - prije 5 sati - link

Kako se čini, Ivan Perišić blizu je povratka u Serie A. Monza i Como PIŠU KAKO Perišić može odmah potpisati za nekog od njih i biti registriran te zaigrati, bez obzira na to što je u Italiji prijelazni rok završio prije dva tjedna.

Sam Perišić trenutno je slobodan igrač bez ugovora te može potpisati za novog poslodavca bilo kada tijekom godine. Potvrdio je interes Monze i talijanski novinar Nicolo Schira.

“Monza među slobodnim igračima traži za Alessandra Nestu krilnog beka. Adriano Galliani sanja o Ivanu Perišiću, ali još ga nije uspio dovesti. Još jedna opcija je Antonio Candreva, a postoje još dva igrača koja bi mogla doći na to mjesto”, napisao je na X-u talijanski insajder.

Inače, Galliani je sportski direktor Monze i dugogodišnji suradnik Silvija Berlusconija, bivšeg premijera Italije i medijskog i nogometnog mogula. Berlusconi se zatim povukao iz Milana i kupio Monzu te je uz pomoć Gallianija uveo u Serie A. Trener je Alessandro Nesta. Prošlu sezonu Monza je završila na 12. mjestu, a nakon tri kola aktualne sezone ima samo dva boda pa je u potrazi za pojačanjima.

Objava Talijanski novinar: Galliani sanja o Ivanu Perišiću pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Ivan Perišić (102)Sport (11560)