Sučiću pohvale za predstavu protiv Real Madrida: Odigrao je sjajno

narod - prije 6 sati - link

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedada Imanol Alguacil rekao je da će hrvatski reprezentativac Luka Sučić nastaviti napredovati.

– Odigrao je dobro. Vidjeli ste na kakvoj je Luka razini, izjavio je Alguacil na konferenciji za medije u baskijskom gradu San Sebastianu.

Real Sociedad je ondje izgubio s 0-2 od Real Madrida.

Sučić, koji je prošli tjedan napunio 22 godine, odigrao je 75 minuta na sredini terena. To mu je bio drugi nastup za Baske od kada je ljetos došao iz austrijskog Salzburga.

– Bilo mu je potrebno malo vremena da upozna ekipu i vidi što tražim od igrača, rekao je Alguacil koji ga nije koristio u prethodnim utakmicama s Getafeom, Alavésom i Espanyolom.

– Vrijeme je pokazalo da sam imao pravo jer je sada odigrao sjajno, naglasio je trener. – Jako je talentiran te će sve više napredovati, dodao je.

Hrvatski veznjak dosad je bio odigrao svega sedam minuta u prvom kolu prvenstva protiv Rayo Vallecana. Do dolaska u Baskiju igrao je samo u Austriji gdje je rođen.

Real Sociedad je u početnih pet kola upisao jednu pobjedu, a njegov trener je kritizirao suca koji je u subotu dosudio dva jedanaesterca za Real Madrid. Kraljevski klub je pobijedio pogocima s bijele točke Viniciusa Juniora u 58. minuti i Kyliana Mbappea u 75.

– Po meni, bio je samo jedan penal. Nastave li ovako dosuđivati jedanaesterce uništit će nogomet, izjavio je Alguacil ustvrdivši da je njegova ekipa dobro odigrala.”Sudac nam je i nezasluženo pokazivao kartone.

– Ne sviđa mi se to što se događalo. Nešto se mora promijeniti kako bi smo svi uživali u nogometu, zaključio je.

Objava Sučiću pohvale za predstavu protiv Real Madrida: Odigrao je sjajno pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

luka sučić (31)Sport (11569)