KIDS ESCAPE ROOM DUBROVNIK Nova top destinacija za dječje rođendane!

dulist - prije 7 sati - link

IMG 6605
escape room14
escape room13
escape room12
escape room11
escape room9
escape room8
escape room7
escape room6
escape room5
escape room4
escape room3
escape room2
escape room1
escape room igraonica 42

Dubrovnik i okolica dobili su novo mjesto za dječju avanturu i zabavu – KiDS Escape Room! Na adresi Tomislava Macana 6, Čibača, početkom rujna otvoren je deseti centar ove popularne franšize koja osvaja srca djece diljem Hrvatske. Djeca školske dobi sada imaju priliku uživati u jedinstvenoj avanturi, proslavama rođendana i nezaboravnoj zabavi koja spaja igru i učenje.

– Ideja o otvaranju KiDS Escape Rooma u Dubrovniku proizašla iz želje da se djeci ponudi nešto drugačije. Smatram da Dubrovniku i Župi nedostaje ponuda koja potiče kreativnost i logičko razmišljanje kod djece. KiDS Escape Room je mjesto gdje mogu učiti kroz igru, ali i uživati u rođendanskim proslavama koje su i zabavne i edukativne, ističe Sara Monković, vlasnica ovog escape rooma. Dodaje kako su roditelji oduševljeni jer djeca kroz ove aktivnosti troše energiju na koristan način, a organizacija je u potpunosti u sigurnim rukama tima escape rooma.

escape room2
Vlasnica Sara Monković

KiDS Escape Room nudi djeci od 6 do 13 godina nezaboravne avanture, zagonetke i timske izazove, sve osmišljeno kako bi potaknulo njihovu maštu i kreativnost. Trenutno su dostupne dvije tematske sobe – Škola magije i Laboratorij. U Školi magije djeca postaju čarobnjaci i pokušavaju spasiti svijet magije, dok u Laboratoriju preuzimaju ulogu znanstvenika i tragaju za tajanstvenim virusima. Igre traju 60 minuta, potpuno su sigurne i uvijek su pod vodstvom animatorice. Kroz zabavne izazove djeca razvijaju logičko razmišljanje, snalažljivost i timski rad.

escape room6

KiDS Escape Room nudi i jedinstvene EDU&FUN tematske rođendane, uključujući Girls party, Hokus pokus i Slajm maniju. Djeca sudjeluju u kreativnim aktivnostima, a zabava se nastavlja uz disco party u posebno uređenom party roomu. Na modernih 110 m², ovaj prostor osigurava sve potrebno za nezaboravno slavlje – od torte i grickalica do animatorskog programa, sve je uključeno u paket bez dodatnih troškova.

escape room14

– Cilj nam je olakšati roditeljima organizaciju rođendana, dok djeci pružamo iskustvo koje će pamtiti, pogotovo u ovim kišnim i hladnim mjesecima kada je ponuda za proslavu rođendana vrlo ograničena – kaže Monković i dodaje kako su igre u escape roomu osmišljene tako da djeca kroz zabavu razvijaju važne vještine poput timskog rada i kreativnog razmišljanja.

KiDS Escape Room nije samo idealno mjesto za rođendanske proslave, već i savršen izbor za obiteljska popodneva puna smijeha, izazova i uzbudljivih zagonetki. Ukoliko želite saznati više informacija i na vrijeme rezervirati nazovite 095 345 9766 ili upit pošaljite na e-mail: dubrovnik@kidsescape.hr.

escape room4

pročitaj cijeli članak

Aktualno (716)