Gattuso pobjedu posvetio Kaliniću: Ostao sam zbog navijača!

narod - prije 12 sati - link

Hajduk je u derbiju šestog kola SuperSport HNL-a i cijelog dosadašnjeg dijela sezone na Maksimiru pobijedio DInamo 0:1 golom Marka Livaje u 70. minuti, čime je preskočio Modre na ljestvici i zasjeo na vrh.

– Hvala mojim igračima, ovo je bio težak tjedan i ovu utakmicu je trebalo odigrati sa stvarno puno karaktera, koji su moji igrači i pokazali. Ne treba gledati na ljestvicu, još je prerano. Igramo dobro isve smo bolji iz utakmce u utakmicu. Na kraju ćemo vidjeti gdje smo stigli. Za Nikolu Kalinića se ne može reći da je lažljivac. On me nagovorio da dođem u Split. Hvala mu i posvećujem pobjedu njemu, rekao je trener Hajduka Gennaro Gattuso.

Objasnio je zašto nije otišao s njim:

– Kao trener sam odradio preko 400 utakmica, ali ovo što sam vidio u Splitu rijetko kada se vidi. Navijači nas stalno slijede, prate nas i na treninzima. Oni su značajan razlog zašto sam još uvijek tu. Obećane su mi bile neke stvari, ali nisu ispunjene. Nije istina da Bilić i ja nismo razgovarali 10 dana, nego mjesec dana. U ovom trenutku mogu birati hoću li se boriti ili odustati, ali biram borbu.

– Jedna bitna i velika pobjeda u bitnom trenutku, ali nismo još ništa napravili, tek je početak sezone. U sljedećoj su utakmici moguća tri boda, kao i u onoj sljedećoj. Nismo imali puno prilika, ali smo ih iskoristili, rekao je FIlip Krovinović.

– Ostali smo s igračem manje, nesvjesno smo se povukli. Čast mi je biti dio ove momčadi. Dinamu čestitam također i želim mu svu sreću. Okrećemo se sad Kupu, ali želimo osvojiti prvenstvo. Moramo malo proslaviti večeras, dodao je, piše HRT.

Objava Gattuso pobjedu posvetio Kaliniću: Ostao sam zbog navijača! pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

gennaro gattuso (135)Možda ste propustili (344)Sport (11511)