Poznati agent o Hajduku: ‘Nova uprava nije ispoštovala dogovor oko Pukštasa’

narod - prije 5 sati - link

Vijesti o lošem stanju u Hajduku ne prestaju. Tako je sada jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih agenata, Andy Bara otkrio je da je trebao biti dio izlaznog transfera Rokasa Pukštasa, ali je odustao od toga nakon što je nova uprava došla u Hajduk.

Naime, u gostovanju u Podcast Inkubatoru izjavio je da je u dogovoru s Lukšom Jakobušićem trebao dobiti punomoć za transfer, ali nakon što je došla nova uprava taj se posao izjalovio.

“Krenuo sam raditi transfer Pukštasa, ali nova uprava je po dolasku to počela konstantno odgađati pričama da ću punomoć za igrača dobiti uskoro, što nikada nisam dobio”, kazao je Bara.

“Imao sam dogovor s bivšom upravom koja je realizaciju njegovog transfera željela prepustiti meni, ali prekinuo sam se uplitati jer sam se bojao da ću ispasti smiješan pred klubovima s kojima inače radim. Nisam imao punomoć i nisam imao razloga ga nuditi okolo”.

Trebao je otići u Parmu na samom kraju prijelaznog roka, ali Hajduk nije prihvatio ponudu koja je iznosila sedam milijuna eura. Bara je otkrio da nije sudjelovao u realizaciji transfera:.

“Parmu sam ja još davno kontaktirao, ali da je došlo do realizacije posla, o kojem se pričalo krajem prijelaznog roka, ja od tog ne bih imao nikakve koristiti jer nisam sudjelovao. Nova uprava nije ispoštovala dogovor koji sam imao sa starom”, rekao je te temu zaključio riječima:

“Čuo sam se s Kalinićem više puta, on mi je nudio da sudjelujem u poslu tako da dovedem dva zainteresirana kluba, ali ja sam mu zahvalio, poželio mu sreću i rekao mu neka ga prodaju sami”.

Objava Poznati agent o Hajduku: ‘Nova uprava nije ispoštovala dogovor oko Pukštasa’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Andy Bara (9)hajduk (773)Rokas Pukštas (12)Sport (11421)