Sestra Kate Moss, Lottie, hospitalizirana nakon predoziranja Ozempicom

novilist - prije 6 sati - link

Polusestra Kate Moss, Lottie Moss, otkrila je da je bila hospitalizirana i da je imala napadaj nakon predoziranja Ozempicom.

,,Bila je to najgora odluka koju sam ikad donijela, pa je ovo upozorenje svima: molim vas, ako razmišljate o tome, nemojte to uzimati. Kao, nije vrijedno toga”, rekla je manekenka u epizodi svog podcasta “Dream On”.

Lottie je objasnila da je prije nekoliko mjeseci isprobala lijek protiv dijabetesa, koji je postao popularan u Hollywoodu za mršavljenje, kada se “nije osjećala zadovoljno” svojom težinom.

Lottie je priznala da je uzimala lijek dva tjedna nakon što joj ga je dala prijateljica. Međutim, kasnije je saznala da je ubrizgavala gotovo dvostruko veću količinu od preporučene doze za nekoga njezine težine.

Netočna količina na kraju je uzrokovala da Lottie postane “toliko bolesna jednog dana” da “nije mogla zadržati vodu” ili hranu i da joj lice “nije imalo boje”, pa ju je prijateljica odvela na hitnu nakon što je dva dana bila “vezana za krevet”.

,,Čim sam ušla u sobu gdje me je vidjela druga medicinska sestra, doslovno sam dobila napadaj zbog dehidracije, što je iskreno bila najstrašnija stvar koja mi se dogodila u životu”, priznala je.

Lottie se prisjetila kako joj se lice “zgrčilo” i kako joj je “cijelo tijelo [bilo] napeto”. ,,Ruke ti se stisnu i ne možeš ih pomaknuti, a osjećaš se kao da ćeš slomiti ruku. Bilo je iskreno užasno”, rekla je.

Lottie, koja se borila s ovisnošću  većinu svog odraslog života, priznala je da bi voljela da je znala “sitnice” o lijeku prije nego što ga je ubrizgala jer je to na kraju bila “najgora odluka” koju je ikada donijela.

,,Radije bih umrla bilo koji dan nego ponovno to uzela. Bilo mi je tako mučno”, rekla je slušateljima.

Manekenka je objasnila da je počela uzimati lijek kada je imala oko 59 kilograma, i pala je na oko 53 kilograma u manje od dva tjedna.

,,Nadam se da to što govorim o ovome može biti pouka nekim ljudima da se to ne isplati, a to je za dijabetes – nije za mršavljenje, zapravo,” rekla je.

Lottie je priznala da može biti “tako teško” vidjeti druge slavne osobe koje možda uzimaju lijekove za mršavljenje i vidjeti njihov “dramatični gubitak težine”.

,,Ovaj heroin chic trend se upravo vraća, ono što se dogodilo 90-ih, i mislim da se ne bismo trebali tamo vraćati. Ovo sada ne bi trebao biti trend. Gdje je nestao bodypositivity? Ne razumijem”, začudila se.

Unatoč vanjskim pritiscima, Lottie je svojim slušateljima poručila da je “došla do mjesta” gdje je “zadovoljna” svojom težinom, a nešto od toga ima veze i s njezinim novim dečkom.

,,To što me on voli, natjeralo me da volim sebe više, na svim područjima”, zaključila je.

Objava Sestra Kate Moss, Lottie, hospitalizirana nakon predoziranja Ozempicom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (674)Ozempic (8)Showbiz (1851)