Lily Collins izgleda poput rimske božice za četvrtu sezonu ‘Emily in Paris’

novilist - prije 14 sati - link

Glumica Lily Collins, zvijezda hit serije Emily in Paris, proslavila je nadolazeće epizode crpeći inspiraciju iz rimske povijesti.

Naime, glumica se na premijeri drugog dijela četvrte sezone, održanoj u The Space Cinema Moderno u Rim, pojavila u blistavo zlatnoj haljini.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

,,Nosim Schiaparelli, i to je bio moj trenutak evociranja odvažne rimske statue”, rekla je za People.

Dugačka je haljina imala sofisticirane detalje sa šljokicama i ukrase od bronce, koji su odgovarali brončanim slojevitim narukvicama. Collins je unijela i malo kontrasta noseći smeđe štikle s otvorenim prstima, s jarko crvenom bojom noktiju.

Osim Collins, prisutni su bili i ostali članovi glumačke postave – Ashley Park, Paul Forman, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie i Eugenio Franceschini.

Franceschini, koji se pridružuje novoj sezoni kao Emilyin potencijalni novi ljubavni interes, Marcello, za People je rekao da je pojavljivanje u seriji bilo “neočekivani dar jer se sve dogodilo vrlo brzo”.

Njegov se lik pridružuje seriji u trenutku nakon što su Emily i Gabriel (Bravo) konačno priznali ljubav jedno drugom.

,,Kemija između Emily i Gabriela je neosporna dok zajedno rade na dobivanju Michelinove zvjezdice [za njegov restoran], ali dvije velike tajne prijete poništiti sve o čemu su sanjali. Dok se stari obrasci sukobljavaju s novim komplikacijama, Emily se osjeća privučenom potencijalnim novim ljubavnim interesom… i novim gradom”, objašnjava Netflixov službeni sinopsis.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Nove epizode četvrte sezone na Netflix stižu 12. rujna.

Objava Lily Collins izgleda poput rimske božice za četvrtu sezonu ‘Emily in Paris’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (666)Showbiz (1841)Tv (179)