Hrvatski influencer roditeljima kupio auto: ‘Zaslužuju cijeli svijet’

novilist - prije 13 sati - link

Hrvatski influencer i plesač Luciano Plazibat na svojim je društvenim mrežama otkrio da je roditelje iznenadio velikom gestom.

Naime, na svojem je Instagram profilu Luciano obavijestio pratitelje da je mami i tati kupio automobil.

,,Ne mogu vjerovati da ovo pišem ali – sa 25 sam kupio mami i tati auto“, započeo je Luciano u svojoj objavi.

Potom je objasnio i što stoji iza njegove odluke.

,,Prvo nisam htio ni objaviti, ali svi koji znaju su mi rekli da je toliko lijepo i mama svima govori, pa ajde da podijelim i ovdje. Mi smo obitelj koja je u životu sve stekla sama i borili smo se od kredita do kredita, prvo stan, pa auto, pa problemi …i jednostavno smo odrastali tako da je kredit bio potreban. Došao sam u Split za ljeto i mama i tata mi nisu ništa govorili, ali su gledali svaki tjedan auta po salonima i bili su spremni uzet novi. Long-story short: meni su dali za Zagreb svoj auto da sam gore sigurniji, a oni uzeli moj!”, ispričao je.

,,Auto nema klimu, smrt… i njih dvoje stalno trening, posao ne mogu nikako. Taman su riješili kredit prošli od 8 godina i željeli su sebi omogućiti novi auto da mogu u miru i dolaziti meni u Zagreb i guštati jer se vole uvijek vozikati. Kad su mi rekli da će dignuti novi kredit i onda opet sve ispočetka, rekao sam sebi: ne! Samo sam otišao u salon, kupio ga i iznenadio ih“, otkrio je.

,,Svi me pitali zašto sebi nisam uzeo. Njih dvoje zaslužuju cijeli svijet, a ne jedan auto! Najbolji mama i tata koje mogu imat i da svaki dan ih mogu nazvat i čut i bit s njima, ovo je najmanje što mogu učiniti! Bit će još auta, bit će još para, ali kad vidiš njih dvoje meni ne treba ništa više”, zaključio je naposljetku.

Mnogi su ga pratitelji pohvalili za ovu lijepu gestu.

,,Divno”, ,,Bravo, jedni su roditelji!”, ,,Koja lijepa gesta! Predivno je vidjeti u današnje vrijeme ovako mladog momka koji drži do roditelja i spreman je odreći se svog užitka kako bi njima bilo bolje i ljepše. Ponos!“, ,,Bravo, malo je takve djece”, bili su tek neki od komentara.

U komentarima se javila i njegova majka Irena. ,,Volimo te, to znaš tvoji mama i tata. Od srca ti želimo da ovako nesebično šetaš kroz život i tvoj blagoslov tvoj osjećaj tvoj život će bit još bogatiji za taj osjećaj sreće! Sa tobom sve cvijeta”, napisala je.

Objava Hrvatski influencer roditeljima kupio auto: ‘Zaslužuju cijeli svijet’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (666)Showbiz (1841)