Harao Turnićem i Škurinjama! Uhvaćen serijski lopov, otimao ljudima na autobusnim stanicama torbe i ruksake!

riportal - prije 7 sati - link

Brzom reakcijom policije pronađen počinitelj drskih krađa

U posljednjih nekoliko dana zabilježen je veći broj drskih krađa na području Rijeke. Zahvaljujući aktivnosti policije vezano uz ove događaje, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom koje je rezultiralo podnošenjem kaznene prijave.

Sumnjiči se da je od 6. do 9. rujna na autobusnim stanicama na području Škurinja i Turnića u Rijeci u tri navrata na osobito drzak način naglo i iznenada uzeo torbe i ruksak s novčanicima, osobnim dokumentima i ostalim predmetima troje hrvatskih državljana te se trčeći udaljio u nepoznatom smjeru.

Materijalno je oštećeno troje hrvatskih državljana u dobi od 66, 69 i 88 godina za oko 200 eura. Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

The post Harao Turnićem i Škurinjama! Uhvaćen serijski lopov, otimao ljudima na autobusnim stanicama torbe i ruksake! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2434)policija (790)