Grunge prioniri Mudhoney otvaraju novu koncertu sezonu u Rijeci

novilist - prije 3 dana - link

U sklopu nove europske turneje, Mudhoney promovira svoj aktualni album “Plastic Eternity”, no fanove na premijernom riječkom nastupu u ponedjeljak, 16.09. u Pogonu kulture, očekuje i presjek karijere koja traje već nevjerojatnih 35 godina. Osnovani krajem 1987. godine, kada su Mark Arm i Steve Turner udružili snage, Mudhoney je stvorio zvuk koji je inspirirao generacije bendova i postavio temelje grunge pokreta.

Njihov debitantski EP “Superfuzz Bigmuff” i legendarni singl “Touch Me I’m Sick” brzo su postali klasici, a današnju postavu benda, uz Arma i Turnera, čine dugogodišnji članovi: bubnjar Dan Peters i basist Guy Maddison.

Ovaj četverac, svojim jedinstvenim i autentičnim zvukom, osigurava energiju i prepoznatljivost koja i dalje privlači obožavatelje diljem svijeta.

Posebnu koncertnu večer će otvoriti mlade nade nizozemske underground scene – SØWT. Ova četvorka autsajdera poznata je po bučnim, emotivnim pjesmama koje spajaju osobne i introspektivne tekstove s gitarama odvrnutim do kraja.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 27 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko Hangtime ticketing. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 31 euro.

Objava Grunge prioniri Mudhoney otvaraju novu koncertu sezonu u Rijeci pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

koncert (199)Mozaik (674)RIF (110)rijeka (1117)