Demi Moore otkrila svoj “ekscentrični” noćni ritual, kaže da je zbog toga još uvijek sama

novilist - prije 2 tjedna - link

Demi Moore, 61-godišnja glumica, čija slava ponovno raste zahvaljujući izvrsnim kritikama njezina nadolazećeg filma, ” The Substance “, ima puno toga čemu se može radovati u životu, ali  nema romantičnog partnera.

Tri puta udavana i razvedena, Moore je u novom intervjuu u šali otkrila razlog zašto je još uvijek sama.

Pojavljujući se u emisiji “The Tonight Show with Jimmy Fallon”, Moore se dotakla različitih tema, a i toga koliko obožava svog psa Pilafa od 1,5 kilograma, koja ju posljednjih godina pratio na modnim revijama i filmskim festivalima.

“Ona je čarobno stvorenje. Rečeno mi je da je ovdje da bi me naučila novom načinu hodanja i mislim da funkcionira”, kazala je glumica.

No Fallon je podsjetio Moore da je ona ponosna vlasnica šarolike družine pasa, puštajući pritom video s glumičinih devet pasa koji čekaju da se vrati kući. Još jedna fotografija koju je objavila na Instagramu prikazuje sedam manjih pasa koji se stišću u malenom krevetu za pse, a veći pas stoji iznad njih.

“Da netko vidio moju noćnu rutinu – da je snimam – stvarno bi vidio koliko sam zapravo ekscentrična”, rekla je Moore koja je potvrdila da spava sa svojim životinjama.

“Moram podupirati jastuke da bi oni manji mogli ući ispod pokrivača. Imam dva kreveta za najmlađe tako da imaju krevete unutar kreveta”, objasnila je, dodavši kroz smijeh da je vjerojatno to razlog zašto nije u vezi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

 

Objava Demi Moore otkrila svoj “ekscentrični” noćni ritual, kaže da je zbog toga još uvijek sama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

demi moore (6)Mozaik (625)Showbiz (1869)