Plavi grad upozorava: Angažiranjem konzultanata Tomašević je priznao svoju nesposobnost

narod - prije 5 sati - link

plaviplavi

Stranka Plavi grad održala je konferenciju za medije te je po tko zna koji put upozorila na nesposobnost zagrebačke gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem. Neposredan povod bili su nedovršeni radovi na Gupčevoj zvijezdi.

Priopćenje Plavog grada prenosimo u cijelosti.

“Ovdje, na lokaciji Gupčeva zvijezda, Mlinarska svjedočimo mjesecima radovima koji se odvijaju puževim koracima. Stanarima i prolaznicima je uvelike otežan i neugodan svakodnevni život, a sve zbog ne funkcioniranja gradske vlasti. Tomašević je rasturio sva gradska poduzeća, svojim kadroviranjem ih upropastio, a to je sve rezultirao potpunim neredom i kaosom u Gradu. Ovo ovdje je samo jedan u nizu primjera koji pokazuju da Zagreb ne funkcionira jer gradska vlast ne zna i ne može!

>Voda u zagrebačkom vrtiću zagađena fekalijama: Lovrić prozvao Tomaševića i Vodovod

Svoju nesposobnost i ne funkcioniranje gradskih poduzeća, Tomašević je i sam priznao.

Naime, u tijeku je javna nabava za odabir konzultanata koji će mu pružati savjetodavne usluge – kako voditi grad ( kako kositi travu i održavati zelenilo, kako gospodariti otpadom, kako održavati ceste…)

>Vasić Tomaševiću: Arapski queer, queer literatura? Što je to?

Dakle, ono što je njegov posao i posao uprave Holdinga , ono znanje koje nema, Tomašević novcem Zagrepčana pokušava kupiti od konzultantskih kuća.

Ali za što onda oni primaju plaću ako će im drugi na račun građana davati rješenja? Zašto građani skupo plaćaju i možemovsku vlast i konzultante?

Kod Tomaševića je sve jedan veliki apsurd, proizašao iz velikog neznanja, nesposobnosti ali i bahatluka jer novcem Zagrepčana pokušava spasiti svoju političku kožu!”

>Lovrić (Plavi grad): Tomašević zakida novorođenčad i vrijeđa vjerske osjećaje građana

Objava Plavi grad upozorava: Angažiranjem konzultanata Tomašević je priznao svoju nesposobnost pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Grad Zagreb (116)Hrvatska (4150)Ivica Lovrić (7)Izdvojen članak (911)tomislav tomašević (91)