Kukoč: Naš Hajduk je napravio sebe većim od kluba

narod - prije 7 sati - link

Hajduk je smijenio Nikolu Kalinića s pozicije sportskog direktora samo tri dana prije derbija s Dinamom. Među onima koji su reagirali je i Tonći Kukoč, nekadašnji igrač Hajduka. Njegov Facebook status prenosimo u cijelosti.

“Jedino tko mora dati ostavku je Naš Hajduk, skupa sa Nadzornim odborom. Nije se Kalinić sam potpisao, onaj tko ga je doveo, oni moraju dati ostavku, pa tko radi ovo svome klubu 3 dana prije utakmice sa Dinamom. I prije nego što je Kalinić postao sportski direktor Hajduka, znali su da nema kvalifikacije da to bude, a dali su mu kormilo, iskoristili su ga u tom trenutku i sada su ga udrili nogom u guzicu i potjerali van.

Na sve načine pokušavaju srušiti instituciju od kluba, ljudi koji nemaju veze o ničemu vode jedan od najvećih klubova. Nama ne trebaju neprijatelji, mi sami sebe rušimo. Svi su nam krivi, a zapravo jedini krivci smo mi sami. Silovanje i sustavno uništavanje kluba.

Klub je svetinja, ima stotine grafita po Splitu, di piše da je klub ispred svih, igrači, treneri, uprava, svi odlaze, ali Hajduk ostaje, a ovi iz Našega Hajduka napravili su sebe većim od kluba i tu je kraj priče”, napisao je Kukoč.

Objava Kukoč: Naš Hajduk je napravio sebe većim od kluba pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Možda ste propustili (327)Nikola Kalinić (34)Sport (11393)