Caritasu Riječke nadbiskupije 34.000 eura za uređenje skladišta

novilist - prije 6 sati - link

Caritas Riječke nadbiskupije dobio je od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva bespovratna sredstva kojim će se dodatno urediti skladište Caritasa te nabaviti potrebna oprema, a u ukupnom iznosu od oko 34 tisuće eura, javljaju iz Riječke nadbiskupije.

– Cilj projekta “H.O.D.I. va Caritas – projekt infrastrukturnog opremanja Caritasa Nadbiskupije Rijeka” jest dodatno opremiti skladište Caritasa uređenjem posebnog dijela za skladištenje i distribuciju hrane te dodatnom opremom poput električnog viljuškara za prijevoz hrane i elektrifikacije ulaznih vrata skladišta.

Ovime će se omogućiti veći priljev donacija hrane koja će se na lakši način dobavljati i dijeliti krajnjim korisnicima, kažu iz Nadbiskupije.

Ugovor je s predstavnicima Ministarstva potpisala ravnateljica Caritasa Marijana Medanić u pratnji časne sestre Šarbele Miočić koja vodi projekt.

Nadbiskupijski Caritas redovito skrbi za oko 3.600 korisnika s tendencijom rasta broja korisnika s obzirom na povećanje troškova života.

Caritas redovito opskrbljuje i druge karitativne ustanove na području Riječke nadbiskupije.

Iz Caritasa su uputili poziv donatorima hrane, koju su zainteresirani za doniranje ovoj nadbiskupijskoj karitativnoj ustanovi, da im jave i donacijom pomognu sve većem broju korisnika koji oskudijevaju u hrani.

Na raspolaganju je broj telefona: 051/ 511 443 i e-mail adresa: caritas@ri-nadbiskupija.hr.

Objava Caritasu Riječke nadbiskupije 34.000 eura za uređenje skladišta pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

riječka nadbiskupija (20)rijeka (1099)Rijeka & Regija (1014)