Grad Opatija planira produljenje ulice Kosićevo, otvorena javna rasprava

novilist - prije 6 sati - link

Grad Opatija objavio je na svojim službenim stranicama da je otvoreno savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o produljenju ulice Kosićevo u naselju Opatija.

Kako se navodi u objavi, savjetovanje s javnošću će biti otvoreno do 8. listopada, a sve detalje se može pronaći na gradskim mrežnim stranicama.

Nositelj izrade propisa, akta ili dokumenta je Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Opatije.

Nakon izgradnje nerazvrstane ceste na k.č.br. 411/2 k.o. Volosko nikada nije pokrenut postupak imenovanja tog dijela ulice.

Po prijavnom listu, po ishođenju dokumentacije predmetna čestica je i upisana u zemljišne knjige kao ulica Kosićevo, međutim u katastru i registru prostornih jedinica ulica je ostala neevidentirana iz razloga što nikada nije donesena odluka o produljenju popostojeće ulice Kosićevo.

Da se doista radi o nastavku ulice Kosićevo, razvidno je iz samog ORTO FOTO snimka, a budući predmetna predmetna k.č.br. 411/2 k.o. Volosko u naravi predstavlja završetak tog dijela ulice to je jasno kako bi bilo kakvo drugo ime ulice na tom dijelu bilo nesvrsishodno.

Objava Grad Opatija planira produljenje ulice Kosićevo, otvorena javna rasprava pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Opatija (294)Rijeka & Regija (1014)