Kristalna dvorana spremna za 14. Bečki Bal: Pridružite se večeri plesa, glazbe i bečkih specijaliteta

riportal - prije 6 sati - link

14. Bečki bal u Opatiji bit će održan u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 28. rujna ove godine. Program Bečkog bala na konferenciji za novinare su predstavili gradonačelnik Fernando Kirigin, ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković, organizator i nositelj licence Bečkog bala Andreas Madejski i predsjednik Lions cluba Opatija Darko Sambol.

Program počinje u 20,00 sati nastupom eminentnog orkestra Wiener Strauss Capelle i plesne škole Tanzkomitee. Večera nudi tradicionalni bečki meni s bečkom šniclom te sacher tortu s pjenušcem na terasi.

U povodu Bečkog bala 27. rujna u 19,00 sati u UP Juraj Šporer otvara se izložba autora Stephana Unterbergera iz Bad Ischla koji se prošle godine predstvio i na Mandraću te osvojio drugo mjesto.

U petak 27. rujna na terasi hotela Kvarner od 18,00 sati Lions klub Opatija organizira modnu reviju s prigodnim glazbenim programom te degustaciju vina. Na ove je događaje ulaz slobodan. Manifestacija ima i humanitarnu notu, a prikupljena sredstva su namjenjena Udruzi osoba s invaliditetom grada Opatije.

–  Bečki je bal sada već tradicionalna opatijska manifestacija koja ukazuje na našu povezanost s Bečom i Austrijom i koja je, prije svega, turistička, jer u posezoni upravo zbog Bala u Opatiju dolaze mnogi gosti. Finale večeri bit će vatromet koji je i ove godine bešuman, kao što je to bilo i lani. Zahvaljujem organizatorima i Lions klubu Opatija na uloženom trudu, kazao je gradonačelnik Kirigin.

Cijena ulaznice iznosi 60 eura te uključuje svečanu večeru, a svi zainteresirani mogu ih kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija) radnim danom od 08.00 do 15.00 sati i putem sustava www.mojekarte.hr

The post Kristalna dvorana spremna za 14. Bečki Bal: Pridružite se večeri plesa, glazbe i bečkih specijaliteta appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Opatija (294)RIJEKA I PGŽ (788)