Dragan Primorac ganut viđenim na Benkovačkom sajmu: Emotivno sam vezan uz ovaj kraj

novilist - prije 5 sati - link

HDZ-ov kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima Dragan Primorac posjetio je tradicionalni Benkovački sajam, gdje je okupljenim novinarima predstavio dio svog predsjedničkog programa, prokomentirao svoje protukandidate i tek kratko prošetao sajmom.

– Družio sam se u Benkovcu sa svojim prijateljima »Vukšičkim bećarima«, čiji sam počasni predsjednik već sedam godina i članovima KUD-a iz Lišana Ostrovičkih i to na mjestu koje već sto godina simbolizira vrijednosti, tradiciju i mudrost Ravnih kotara. Tu su gospodarstvo, inovacije i budućnost ovog kraja.

Ono što me čini neizmjerno sretnim je poslati poruku da odavde sanjam Hrvatsku čestitosti i morala, zajedništva i budućnosti. Emotivno sam vezan uz ovaj kraj.

Simbolika poruka koje zato šaljemo s ovog mjesta u tome je da naša budućnost leži u onome što ćemo napraviti danas. Odabrali smo zato novu i modernu hrvatsku budućnost, poručio je Primorac.

Uoči objavljivanja službene kandidature predstavnice platforme »Možemo!« Ivane Kekin, prema prvim anketama trenutni predsjednik RH Zoran Milanović ima 36 posto potpore glasača, Primorac 21 posto, Marija Selak Raspudić sedam posto.

– Svi od mene očekuju da budem uzbuđen ovim porastom popularnosti. No odlučujem biti realističan, jer u ovom je trenutku jedino važno mišljenje hrvatskih građana, iako su ankete zgodna stvar.

Radimo kao da se one ne događaju. Što se tiče mojih protukandidata, sve ih pozivam da mi se u što većem broju pridruže, jer što je više onih koji Hrvatskoj žele dobro, trebaju to reći baš u ovome trenutku.

Utrka j otvorena svima i za ljude koji žele pokazati tko su i kakvu Hrvatsku vide, poručio je Primorac, dodavši kako svaki kandidat doprinosi utrci, pa tako i Kekin koja u utrku ulazi posljednja.

– Svi oni imaju nešto ponuditi javnosti. Ono što je važno da građani prepoznaju njihove poruke i namjere i prepoznaju one kandidate koji mogu doprinijeti boljitku Hrvatske.

Želimo državu inovacija, državu budućnosti, gdje niti jedan građani neće hodati pognute kralježnice, naglasio je Primorac.

Objava Dragan Primorac ganut viđenim na Benkovačkom sajmu: Emotivno sam vezan uz ovaj kraj pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

dragan primorac (114)Hrvatska (4144)izbori (81)Novosti (1268)predsjednički izbori (139)