Ana Kabalin predstavlja pjesmu “Vodi me”

novilist - prije 4 sata - link

Croatia Records s ponosom predstavlja peti po redu singl riječke pjevačice Ane Kabalin pod nazivom “Vodi me”.

Možda i najzreliji glazbeni uradak do sada, pjesma “Vodi me” nastala je u suradnji s autorom glazbe Josipom Radićem (Valentino Bošković, Kensington Lima) i tekstopiscem Vedranom Križanom (Fiumens, Revizor music), uz produkciju Nene Belana, bubanj je odsvirao Branimir Gazdik, a brasseve Zvonimir Bajević, Oliver Ereš i Marin Ferketin.

“Na prvo slušanje mi se svidjela melodijozna Josipova ideja i Vedranov zreli ljubavni tekst, nakon zajedničkog rada i snimanja jako sam zadovoljna onime što smo dobili i jedva čekam da čujete”, rekla je Ana.

Radi se mahom o poznatim glazbenicima koji su Anini dugogodišnji kolege i prijatelji kroz razne projekte. Video je djelo Dinka Čvorića – Doringa, većim dijelom sniman u prekrasnoj Palači Šećerane u Rijeci koja je poslužila kao savršena kulisa i dodala umjetničku dimenziju.

“Čast mi je bila surađivati s talentiranim ljudima kao što su Ana i Vedran, kao i s Nenom za studijskim kormilom i svim glazbenicima sa snimke. Ponovilo se što prije!”, rekao je Josip Radić.

“I s Anom i s Josipom surađujem odvojeno već dugi niz godina na raznim projektima s velikim zadovoljstvom.

Josip me zamolio da napišem tekst za jednu njegovu pjesmu, da bi se na kraju to baš Ani svidjelo. Neno se uhvatio produkcije i imamo odličnu stvar”, izjavio je Vedran o suradnji.

Nakon niza singlova “Vrijeme iza nas”, “Još uvijek sanjam”, “Nikad ne” i “Dogodi se”, Ana polako, ali sigurno kroči prema materijalu za prvi samostalni album.

Objava Ana Kabalin predstavlja pjesmu “Vodi me” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (434)Mozaik (668)