O ‘novom’ Linkin Parku oglasio se sin pokojnog Chestera Benningtona. Nije štedio na kritikama

novilist - prije 5 sati - link

Jaime Bennington, sin preminulog frontmana benda Linkin Park, Chestera Benningtona, kritizirao je Mikea Shinodu jer je zamijenio njegova pokojnog oca sa vokalisticom Emily Armstrong.

Putem objave na društvenim mrežama, prozvao je odluku glazbenika da se bend ponovno okupi nakon sedam godina stanke koja je uslijedila nakon smrti Chestera 2017.

“Ljudima nije teško shvatiti ideju ‘ponovnog rođenja’ Linkin Parka. Teško im je shvatiti da si Chestera zamijenio dugogodišnjom prijateljicom Emily”, kazao je Jaime.

Prozvao je i Emily i njezinu navodnu upletenost u Scijentološku crkva i navodnu vezu s osuđenim silovateljem Dannyjem Mastersom koji je osuđen na 3’0 godina zatvora, piše Page Six.

Tvrdi da je bend u “realnom vremenu potiho obrisao nasljeđe njegova oca” kada su najavili da će Emily biti njihova nova pjevačica.

“Izigrali ste povjerenje koje su vam pružila desetljeća obožavatelja, uključujući i moje. Vjerovali smo da ćeš biti bolja osoba jer si nam to obećao. Sada si samo senilan i bez sluha. Ludo”, kazao je.

Linkin Park se nije oglasio, ali zato je Emily Armstrong.

Rekla je da je jednom otišla na sudsko saslušanje neimenovanog prijatelja kada “nije trebala”.

“Uvijek pokušavam vidjeti dobro u ljudima i krivo sam ga procijenila”, napisala je, aludirajući na Mastersona.

“Od tada nikad nisam razgovarala s njim. Nezamislivi detalji isplivali su na vidjelo kad je kasnije proglašen krivim. Da to kažem što je jasnije moguće: ne odobravam zlostavljanje ili nasilje nad ženama i suosjećam sa žrtvama ovih zločina”, prenosi Page Six.

Linkin Park se vratio nakon 7 godina. Predstavili novu pjevačicu, objavili singl i najavili album

Objava O ‘novom’ Linkin Parku oglasio se sin pokojnog Chestera Benningtona. Nije štedio na kritikama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (668)Showbiz (1838)