Bag-charms su najtraženije torbe koje osvajaju i modne piste i ulice

novilist - prije 6 sati - link

Ove jeseni torbe su postale platno za kreativnost, a jedan od glavnih trendova koji osvaja modne entuzijaste su veliki, fora i upečatljivi privjesci, poznati kao bag-charms.

Dodatci nisu samo praktični, već su i savršen način da vašoj torbi dodate osobnost i stil. Od malih plišanih igračaka, preko šarenih resica, pa sve do luksuznih metalnih privjesaka – bag-charms su tu da transformiraju svaku torbu u statement komad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thong Madison (@thong_madison)

Što znači “Jane Birkifying”?

Unutar ovog trenda pojavio se i specifičan izraz: Jane Birkifying, koji se odnosi na stiliziranje torbi s naglaskom na dodavanje privjesaka inspiriranih legendarnom Birkin torbom.

Ikona stila Jane Birkin često je viđana s torbama ukrašenim osobnim detaljima, poput marama, privjesaka i drugih sitnica, čime je svaka njena torba postala unikatna. Ovaj trend sada se vraća u velikom stilu, omogućujući svima da svoje torbe prilagode vlastitim modnim ukusima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tayla Santos | Casual Street Style (@taylasnts)

Kako nositi bag-charms ove jeseni?

Glavno pravilo ove jeseni kada je ukrašavanje torbi u pitanju je maštovitost, kreativnost i potpuna sloboda. Na omiljenu torbu stavite što god poželite! Ako nemate ideje kako stilizirati ovaj trend, složili smo par stilskih prijedloga za vas.

Minimalistički šik

Ako preferirate minimalistički stil, odaberite jedan upečatljivi privjesak koji će dodati suptilnu, ali efektnu notu vašoj torbi. Metalni privjesci u zlatnim ili srebrnim tonovima odlično će se uklopiti uz neutralne torbe i jednostavne outfite.

Razigrani dodaci

Za one koji vole da njihova torba bude u centru pažnje, kombinirajte više privjesaka različitih boja i oblika. Plišane igračke, resice i šareni privjesci unijet će dozu zabave i razigranosti u vašu jesensku garderobu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dedicated to Balenciaga by Demna (@demnagram)

Vintage vibra

Dodajte maramu oko ručke torbe i dopunite je klasičnim privjeskom kako biste postigli sofisticiran i vintage izgled. Ova kombinacija posebno dobro funkcionira uz kožne torbe i kapute s remenom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Legge (@sara_legge)

Personalizirani stil

Najveća ljepota ovog trenda je u tome što možete izraziti svoju osobnost. Odaberite privjeske koji imaju posebno značenje za vas, bilo da su to inicijali, simboli ili motivi koji vas inspiriraju.

Ove jeseni torbe s bag-charms privjescima nisu samo modni dodatak, već i izražaj vaše kreativnosti i osobnog stila. Iskoristite ovaj trend da svoju torbu učinite jedinstvenom i upečatljivom, baš poput modne ikone Jane Birkin.

Objava Bag-charms su najtraženije torbe koje osvajaju i modne piste i ulice pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Life (497)Moda (127)