Nina Badrić podijelila na što se odvažila: ‘Žao mi je što ovo nisam ranije uvela u svoju svakodnevnicu..’

novilist - prije 6 sati - link

Hrvatska glazbenica Nina Badrić sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli različita iskustva, a ovaj je put odlučila podijeliti na što se napokon odvažila.

Naime, na svojem je Instagram profilu objavila video na kojem ulazi u ledenu kadu.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

,,Na mojoj listi dugo vremena je bila hladna kada. Već duže vrijeme govorim samoj sebi evo sad ću, i nikako se odvažiti i krenuti. I onda dođem i dočeka me kada puna leda”, napisala je Nina u opisu.

Potom je rekla nešto više o svom iskustvu.

,,Zaključak: 1. Dobro pazite što želite. 2. Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevnicu jer osjećaj poslije je fenomenalan i nemjerljiv s ničim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, treba malo izaći iz svoje sigurne zone i ući u ledenu kadu, ali kako kaže Wim Hof, diši samo diši”, poručila je, pa dodala: ,,P.S. Hvala mome psu Totu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće.”

Mnogi su joj pratitelji čestitali na odvažnom potezu, a neki su se i zapitali koliko je dugo izdržala.

,,Treba polako. Najprije par sekundi a onda polako povećavati vrijeme. I nije tako strašno kako se čini jer je osjećaj poslije izvanredan”, rekla je.

,,Hrabro”, ,,Bravo, to je to”, ,,Wow, svaka čast”, ,,Bravo Nina”, čestitali su joj oduševljeni pratitelji.

Objava Nina Badrić podijelila na što se odvažila: ‘Žao mi je što ovo nisam ranije uvela u svoju svakodnevnicu..’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (664)nina badrić (46)Showbiz (1830)