POGLEDAJTE SNIMKE! U strašnoj nesreći ozlijeđeno 14 migranata! Dijelovi kombija letjeli na sve strane

riportal - prije 5 sati - link

Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (šestero djece i četiri odraslih) i Novoj Gradišci (jedno dijete i troje odraslih), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih za Zagreb i Osijek

Vozač kombija švicarskih oznaka koji je sletio rano jutros s ceste između Slavonskog Broda i Nove Gradiške, pri čemu je ozlijeđeno 14 osoba, uključujući sedmero djece, pod nadzorom je policije, kazala je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nuić.

U brodsko-posavskoj policiji dodaju kako je vozač kombija lakše ozlijeđen te da policija nije sudjelovala u potjeri za kombijem švicarskih oznaka.

“Policija nije sudjelovala u potjeri za vozilom jer policijski službenici u svojem postupanju vode računa o sigurnosnom aspektu, prvenstveno štiteći živote i zdravlje osoba”, kazala je Nuić.Image

Foto: Danas.hr

Dodala je da je u kombiju bilo ukupno 15 osoba te da će policija nakon obavljenog kriminalističkog istraživanja objaviti detalje o događaju.

Četrnaest osoba, uključujući i sedmoro djece ozlijeđeno je rano jutros u slijetanju kombija švicarskih oznaka s ceste između Slavonskog Broda i Nove Gradiške dok su ga pokušavali zaustaviti policajci, a po neslužbenim podacima riječ je o migrantima, doznaje se od Hitne pomoći i policije.

U brodsko-posavskom Zavodu za hitnu medicinu doznaje se da je u nesreći koja se dogodila oko 3,10 na državnoj cesti u mjestu Malino kraj Lužana 14 ozlijeđenih osoba, među kojima je sedmoro djece.Image

Foto: Danas.hr

Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (šestero djece i četiri odraslih) i Novoj Gradišci (jedno dijete i troje odraslih), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih za Zagreb i Osijek.

Policija je izvijestila da su obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Hrvatsku, noćas oko 3.05 sati uočili vidno opterećen kombi švicarskih registracija kojega su pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali zaustaviti radi kontrole.Image

Foto: Danas.hr

No, vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio vožnju povećavajući brzinu. Nakon jedne do dvije minute policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete, piše Danas.hr.

The post POGLEDAJTE SNIMKE! U strašnoj nesreći ozlijeđeno 14 migranata! Dijelovi kombija letjeli na sve strane appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2440)migranti (79)nesreća (272)slavonski brod (49)