Dalić: Djelovali smo moćno, nastavit ćemo s ovim sustavom

narod - prije 9 sati - link

– Modrić je igrao i uklizavao kao 25-godišnji mladić, kazao je nakon pobjede nad Poljskom izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Luka Modrić koji je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodni udarac te iskosa s lijeve strane sa 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog.

– Dobili smo utakmicu, a Luki je sutra rođendan, pa smo malo slavili u svlačionici. Luka je sam sebi dao poklon, onaj sjajan gol, a momčad mu je poklonila pobjedu. Hrvatska je bila sjajna, šteta što nije bila uvjerljivija pobjeda, koja će nam ipak značiti puno. Djelovali smo moćno i jedva čekam da se oporave neki igrači. Promjene su bile dobre. Nastavit ćemo s ovim sustavom, kazao je Dalić, koji se osvrnuo na učinak Igora Matanovića.

– Matanović je u dvije utakmice 10 puta pucao po golu, a to odavno nismo imali. Treba mu dati šansu i kad mu se otvori, to će biti dobro. Još jedom ću pohvaliti Luku, igrao je i uklizavao kao 25-godišnji mladić. Rekao sam u šali dečkima da budućnost pripada njemu. Hrvatska ima budućnost i potencijal, makar će trebati još malo vremena da se posložimo, zaključio je Dalić, piše HRT.

Objava Dalić: Djelovali smo moćno, nastavit ćemo s ovim sustavom pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

luka modrić (214)Možda ste propustili (316)Sport (11382)zlatko dalić (193)