STRAVA NA A7! Muškarac poginuo kraj tunela Draga: Zagledao se u plamteći BMW pa sam izgubio život?

riportal - prije 7 sati - link

U svega 20 minuta razmaka gotovo na istom mjestu dogodile su se dvije strašne nesreće

Dramatičan slijed događaja dogodio se danas na autocesti A7 kod tunela Draga, gdje je u tragičnoj nesreći život izgubio 85-godišnji muškarac i to uzbrzo nakon što se na istom mjestu dogodila druga nesreća, piše Danas.hr.

Naime, dvadesetak minuta prije njegove pogibije prvo je u potpunosti izgorio BMW. Vozač je bio dovoljno priseban te je zaustavio vozilo kad je čuo pucketanje. Parkirao je sa strane kraj autoceste te je izašao sa suvozačicom. Ubrzo se vatrena buktinja u potpunosti rasplamsala.

Stigli su i vatrogasci, ali nisu mogli puno pomoći.

Promet se pritom usporio i samo malo kasnije dogodila se nova strašna situacija na stotinjak metara od nagorjelog BMW-a.

Tamo je poginuo 85-godišnji vozač oko 10.55 sati, a iako još nema službene informacije sve dok se ne završi očevid, Novi list neslužbeno doznaje kako je moguće da automobili u koloni koja se stvorila zbog intervencije vatrogasaca nisu prilagodili vožnju novim okolnostima ili se pak stradali vozač zagledao u ono što se događa malo ispred njega uz cestu.

Do prometne nesreće na autocesti A7, na dionici Sv. Kuzam – Draga, u kojoj je u 10.55 sati poginuo 85-godišnji vozač došlo je niti stotinjak metara od lokacije na kojoj je dvadesetak minuta prije gorio BMW.

Prema objavi HAK-a, na ovoj relaciji se u smjeru Rupe vozi jednim trakom usporeno. Kolona je u ovom trenutku duga oko dva kilometra, piše Danas.hr.

The post STRAVA NA A7! Muškarac poginuo kraj tunela Draga: Zagledao se u plamteći BMW pa sam izgubio život? appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

A7 (6)bmw (44)Crna kronika (2424)nesreća (274)vozač (27)