Taylor Swift i Travis Kelce izašli ruku pod ruku nakon utakmice Chiefsa

novilist - prije 5 sati - link

 Pop senzacija Taylor Swift i profesionalni igrač američkog nogometa Travis Kelce viđeni su na još jednom spoju.

Par je ovoga petka nastavio slaviti veliku pobjedu Kansas City Chiefsa protiv Baltimore Ravensa noć prije, dok su slikani kako se drže za ruke dok su išli na večeru u brooklynsku pizzeriju Lucali.

Swift je bila odjevena kako bi impresionirala, noseći veliki crni blejzer preko prozirnog topa ispod kojeg je bio izložen grudnjak. Kombinirala je gornji dio s parom odgovarajućih crnih kratkih hlača i dodala dodatnu visinu s parom crnih čizama na petu do koljena, upotpunivši glamurozni izgled prošivenom torbicom Louis Vuitton i srebrnim ogrlicama.

U međuvremenu, Kelce je za prigodu odabrao prugaste hlače i ležernu vestu, upotpunivši kombinaciju s crnom kapom.

Par je viđen kako dolazi u popularni restoran na više videozapisa koje su podijelile stranice obožavatelja na X-u (prije poznatom kao Twitter).

Posljednji izlazak Swift i Kelce dogodio se nakon što su fotografirani kako se drže za ruke dok su napuštali stadion Arrowhead u Missouriju u četvrtak nakon pobjede.

Swift je oduševila pojavivši se na utakmici u kratkom topu Versace od trapera s korzetom, kratkim trapericama i crvenim čizmama do bedara marke Giuseppe Zanotti.

Podsjetimo, ova zajednička javna pojavljivanja dolaze nakon što su se društvenim mrežama proširili dokumenti s točnim datumom prekida para, za koje je glasnogovornik Full Scopea (tvrtke koja je navodno izdala dokumente) rekao da su “potpuno lažni i izmišljeni te da ih ova agencija nije izradila, izdala ili ovlastila.”

Objava Taylor Swift i Travis Kelce izašli ruku pod ruku nakon utakmice Chiefsa pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (669)Showbiz (1813)Taylor Swift (58)