Njemačka policija tjednima zataškavala slučaj silovanja 12-godišnjakinje

narod - prije 4 sata - link

silovanjasilovanja

Slučaj silovanja 12-godišnje djevojčice na bazenu u Braunschweigu od strane sirijskog migranta policija je nekoliko tjedana zataškavala. A protiv počinitelja se još uvijek ne poduzimaju nikakve konkretne mjere. Navodno još uvijek nije prikupljeno dovoljno dokaza.

>Njemačka: Sirijac optužen za silovanje djevojčice na bazenu

Istraga je potvrđena tek nakon što je čitatelj kontaktirao regionalne novine

Policija i državni odvjetnici u Braunschweigu još uvijek istražuju sirijskog tinejdžera koji je silovao 12-godišnju djevojčicu na lokalnom bazenu Wasserwelt. Petnaestogodišnji migrant prvo je zlostavljao dijete u bazenu, a zatim ju je silovao u svlačionici, piše Braunschweiger Zeitung. Zločin se navodno dogodio 10. kolovoza u 17 sati. No detalji tek sada izlaze u javnost jer je policija tri tjedna šutjela o slučaju.

Istraga je potvrđena tek nakon što je čitatelj kontaktirao regionalne novine, koje su se potom raspitale kod nadležnih. Prema navodima policije, o incidentu se šutjelo jer je žrtva još bila vrlo mlada.

“Daljnja pozadina, posebice točan slijed događaja, predmet je istrage koja je u tijeku. Konkretno, još se prikupljaju dokazi. Istraga je još uvijek u relativno ranoj fazi, iako se zločin dogodio prije tri tjedna”, rekao je novinama Christian Wolters, glasnogovornik ureda javnog tužitelja.

“Djevojku je navodno seksualno uznemiravao osumnjičeni dok je bila u vodi”, rekao je Wolters. Kasnije je silovana u garderobi.

>Njemačka: Sirijac seksualno zlostavljao ženu neposredno nakon što joj je amputirana noga

Službenici su uzeli samo njegove osobne podatke, nije mu je određen istražni zatvor

Kako izvještava Berliner Morgenpost, da bi zadovoljio pravnu definiciju silovanja, počinitelj bi nad djevojčicom morao izvršiti “posebno ponižavajuću radnju, spolni odnos ili sličan spolni odnos”, “što bi uključivalo penetraciju u djetetovo tijelo.”

Međutim, nisu poduzete nikakve mjere protiv osumnjičenog sirijskog zlostavljača djece. Dodijeljen mu je odvjetnik, a službenici su uzeli samo njegove osobne podatke. Ured za mladež nije ništa poduzeo niti mu je određen istražni zatvor.

>Njemačka: Migrant silovao tinejdžericu, sud kaže da je samo djelomično kriv

AfD povezuje slučaj s masovnom migracijom

Stranka Alternativa za Njemačku (AfD) također je komentirala slučaj, povezujući silovanje djevojčice s masovnom imigracijom. Policijski podaci pokazuju da je došlo do ogromnog porasta silovanja povezanima s rastom stranaca u Njemačkoj. Uključujući grupna silovanja, koja su dosegla rekordnu razinu. Gotovo 50 posto svih grupnih silovanja počine stranci.

“Tek sada se doznalo da se 10. kolovoza na bazenu u Braunschweigu dogodio stravičan zločin. 15-godišnji Sirijac maltretirao je 12-godišnju djevojčicu u vodi, a zatim ju je silovao u svlačionici. Policija isprva nije objavila slučaj, navodeći kao razlog mladu dob žrtve. I opet se postavlja pitanje: Koliko još patnje mora zadesiti nedužnu djecu prije nego što CDU i semafor koalicija konačno stanu na kraj masovnim migracijama?” napisao je AfD u priopćenju.

“U tom kontekstu, nakon izbornih uspjeha AfD-a u Tiringiji i Saskoj, mora se dogoditi ‘plavo čudo’ (političke promjene koje će donijeti AfD) u Brandenburgu kako sve više i više ljudi ne bi postalo žrtvama masovne migracije”, napisala je stranka.

>Izbori na istoku Njemačke povećali pomutnju u njemačkoj politici

Ogromni porast kriminala i nasilja na bazenima zbog “rastućih cijena prženih krumpirića”!?

Prošle godine Remix News izvijestio je da su radnici bazena u Berlinu bili “bolesni od stresa” zbog izmeta na zidu i stalnih seksualnih napada od strane “arapskih migranata i Čečena”. Jedne su njemačke novine čak pokušale objasniti eksplozivni porast kriminala i nasilja na bazenima zbog “rastućih cijena prženih krumpirića”. Iste godine sirijski migrant uhićen je zbog silovanja 12-godišnje djevojčice. Ukupno je sedam djevojaka silovano u jednom danu na istom bazenu.

Čelnik njemačkog plivačkog saveza je 2002. godine upozorio da obitelji s djecom ne smiju posjećivati ​​otvorene bazene zbog nasilja i seksualnih napada. Njemačke bazene koji se nalaze na “problematičnim mjestima” sada nadzire policija uz sigurnosne provjere, pretvarajući idilično iskustvo plivanja u kvazi-policijsku državu, piše Remix News.

>Zločin u Solingenu ukazuje na tešku krizu useljeničke politike i pravne države

Objava Njemačka policija tjednima zataškavala slučaj silovanja 12-godišnjakinje pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

eu (252)Izdvojen članak (838)migranti (73)Njemačka (346)silovanje (45)