Ovako će izgledati regulacija prometa za vrijeme Hoda za život u Slavonskom Brodu

narod - prije 4 sata - link

prometpromet

U subotu, 7. rujna 2024. godine, po četvrti put održat će se miroljubivi Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Slavonskom Brodu. Tijekom održavanja Hoda za život u Slavonskom Brodu, privremeno će biti reguliran promet.

>Hod za život ovu subotu u Slavonskom Brodu: Okupljanje u 17 sati

Promet će biti reguliran na sljedećim lokacijama: Splavarska ulica od križanja s ulicom Stanka Vraza prema Savi, odnosno Kajak-kanu kluba i stadiona Marsonija – pješačka zona kod restorana Brođanka – Šetalište braće Radić od križanja s ulicom Tome SkaliceTrg Ivane Brlić Mažuranić u vremenu 17:30-18:00 sati.

>Hod za život u Slavonskom Brodu 7. rujna: Teku pripreme, grad već slavi život

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u 17:00 ispred sportske dvorane Vijuš pod geslom: „Glas rođenih za život nerođenih!“. Građani koji se zalažu za temeljno ljudsko pravo, pravo na život za sve ljude, ove godine hodaju u 15 hrvatskih gradova.

> Pogledajte najavu za Hod za život u Slavonskom Brodu 7. rujna

Mihaela Rubil, članica organizacijskog tima Hoda za život u Slavonskom Brodu, istaknula je činjenicu da pobačaj zaustavlja otkucaje srca. „Ne želimo da se u Hrvatskoj ijednom ljudskom biću nasilno zaustavljaju otkucaji srca! I zato zagovaramo nultu toleranciju prema nasilju nad nerođenom djecom. “, naglasila je Rubil.

„Želimo se zahvaliti i svim liječnicima, medicinskim sestrama i farmaceutima koji se koriste prizivom savjesti da bi zaštitili oba pacijenta o kojima su dužni brinuti se – i majku i nerođeno dijete”, istaknuli su organizatori.

Objava Ovako će izgledati regulacija prometa za vrijeme Hoda za život u Slavonskom Brodu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (4118)Izdvojen članak (822)