Dinamo objavio cijene paketa ulaznica za Ligu prvaka

narod - prije 4 sata - link

Dinamo je objavio kako će za četiri domaće utakmice u Ligi prvaka prodavati pakete ulaznica, koji će biti rezervirani isključivo za članove kluba. Podsjetimo, Dinamo će na Maksimiru igrati protiv Monaca (2. listopada), Borussije Dortmund (27. studenog), Celtica (12. prosinca) te u zadnjem kolu protiv Milana (29. siječnja).

Prodaja paketa ulaznica kreće sutra, a paketi će se moći kupiti isključivo online na stranici https://tickets.gnkdinamo.hr/. Ako se sve ulaznice ne rasprodaju u sklopu paketa, za svaku utakmicu će se prodavati pojedinačno. One će također u početku biti dostupne samo članovima kluba, a u malo vjerojatnom slučaju da se ne rasprodaju, bit će dostupne i svim ostalim navijačima.

Cijene paketa karata za Ligu prvaka:

Sjever gore 76 €

Sjever dolje 120 €

Zapad gore 180 €

Zapad dolje 240 €

Dinamo je objavio da tribina jug neće biti u prodaji domaćim navijačima osim u slučaju da gostujući navijači ne dolaze ili ih bude vrlo malo. Paketi ulaznica nisu jeftiniji od pojedinačnih karata, ali se njima želi navijačima omogućiti da na vrijeme osiguraju mjesto na stadionu i da izbjegnu dodatna čekanja.

Objava Dinamo objavio cijene paketa ulaznica za Ligu prvaka pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

dinamo (634)liga prvaka (89)Sport (11272)ulaznice (11)