HOROR! Sarajlije (20) na ljetovanju u Hrvatskoj silovale prostituku pa je pokrali

riportal - prije 5 sati - link

Dubrovački dnevnik doznaje kako se dvojicu od trojice Sarajlija, u dobi od 20 godina, tereti za slučaj silovanja i za razbojništvo u kojem im je pomagao i treći osumnjičenik

Trojica Sarajlija završila su u pritvoru zbog toga što su pokušali opljačkati dvije državljanke Brazila koje su u jednom apartmanu na području Lapada pružale seksualne usluge za novac, a dvojicu od njih se tereti kako su još jednu osobu koja je oglašavala svoje usluge silovali i nad njom počinili razbojništvo. 

Dubrovački dnevnik doznaje kako se dvojicu od trojice Sarajlija, u dobi od 20 godina, tereti za slučaj silovanja i za razbojništvo u kojem im je pomagao i treći osumnjičenik. 

Ovaj stravičan događaj dogodio se u Dubrovniku krajem lipnja kamo je osumnjičeni dvojac stigao u apartman u kojem se nalazila ženska osoba koja je oglasila svoje seksualne usluge na internetu. Tereti ih se kako su joj zaprijetili hladnim oružjem i silovali je, nakon čega su je prisilili da im preda novac koji je imala kod sebe. Ona je to i napravila, a riječ je o iznosu od gotovo 5 tisuća eura. 

Također, jedan od osumnjičenika je u kolovozu došao u stan u kojem su se nalazile dvije Brazilke koje su putem interneta oglasile svoje seksualne usluge. Potom je u stan pustio i drugog osumnjičenika koji je ušao kriomice te su fizički nasrnuli na jednu od Brazilki i od nje tražili da im preda novac. Druga je tada zvala za pomoć nakon čega je dvojac pobjegao ukrcavši se u auto u kojem ih je čekao treći osumnjičenik. 

O svemu se oglasila i policija

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dvojica 20-godišnjaka, od kojih je jedan državljanin RH (s prebivalištem u BiH), a drugi državljanin BiH, sumnjiče se za kazneno djelo silovanja i kazneno djelo razbojništva počinjeno u lipnju ove godine. Osim toga, sumnjiče se i za kazneno djelo pokušaja razbojništva počinjeno krajem kolovoza, u čemu im je pomagao i trećeosumnjičeni, također 20-godišnji državljanin BiH.

U prvom se slučaju radi o kaznenim djelima počinjenim 29. lipnja ove godine u Dubrovniku na štetu strane državljanke koja je putem oglasnika oglasila pružanje seksualnih usluga. Osumnjičeni dvojac je, nakon prethodnog dogovora i dolaska u stan u dogovoreno vrijeme, uz prijetnju hladnim oružjem prisilio oštećenu na spolni odnos nakon čega su je, uz prijetnju hladnim oružjem, prisilili da im preda svoj novac koji im je ona iz straha predala. Radi se o novčanom iznosu od oko 4.500,00 eura, u raznim valutama. Uslijed navedenog događaja oštećena strana državljanka je zadobila lakše tjelesne ozljede.

U drugom je slučaju osumnjičeni 20-godišnji hrvatski državljanin, s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, 29. kolovoza ove godine u Dubrovniku, prema prethodnom dogovoru, došao u stan dviju stranih državljanki koje su oglasile pružanje seksualnih usluga putem oglasnika. Potom je u stan kriomice pustio 20-godišnjeg državljanina BiH te su njih dvojica fizički nasrnula na jednu od oštećenih tražeći od nje novac, a kada je njezina sustanarka počela zvati pomoć, pobjegli su van gdje ih je, u upaljenom vozilu, čekao trećeosumnjičeni supočinitelj.

Brzom reakcijom policije koja je imala operativna saznanja o navedenom kaznenom djelu, počinitelji su odmah uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave,” piše Net.hr.

The post HOROR! Sarajlije (20) na ljetovanju u Hrvatskoj silovale prostituku pa je pokrali appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2424)Dubrovnik (88)Sarajevo (29)silovanje (42)